Pet razlogov, zakaj izbrati slovensko ekološko goveje meso

Govedina je brez dvoma ena od bolj kakovostnih vrst mesa. Izjemno bogata je s hranilnimi snovmi, pomembnimi za naše telo, in prinaša številne ugodnosti za naše zdravje in počutje. S pravilno pripravo pa je tudi zelo okusna.

Zelo dobro poznamo tradicionalno govejo juho, ki jo ob nedeljah pridno kuhajo naše babice. Naša kreativnost v kuhinji pa lahko sega še mnogo dlje. Iz prav vsakega kosa govedine lahko pripravimo zanimive in okusne jedi. Le pobrskajte med recepti in zagotovo najdete nekaj po svojem okusu.

Pri izbiri govejega mesa svetujemo, da se odločite za slovensko ekološko goveje meso. Tako se odrečete vsem kompromisom glede kakovosti in vpliva na svoje zdravje. Ekološko meso je izjemnega okusa, manj zamaščeno, bolj mesnato in visoke prehranske vrednosti.

Spoštovanje strogih pravil ekološkega kmetovanja in kmetovanje v sozvočju z naravo pa sta zagotovilo, da bo tudi obrok na vaši mizi dober in zdrav.

V Kmetijski zadrugi Šaleška dolina smo izjemno ponosni na skupno blagovno znamko Ekodar, pod katero tržimo ekološko govedino in teletino slovenskih kmetov. Ekodar je postal sinonim za zaupanja vredno in sledljivo slovensko ekološko goveje meso. Naj vam predstavimo le nekaj razlogov, zakaj je meso Ekodar prava izbira.

1. Spoštovanje strogih pravil ekološkega kmetovanja in kmetovanje v sozvočju z naravo sta zagotovilo, da je obrok na vaši mizi dober in zdrav. Pri vzreji živali na naših kmetijah ne uporabljamo GSO, prav tako so prepovedani prehranski dodatki. Posebej pomembno je, da v ekološki govedini ni sledi antibiotikov ali pesticidov.

2. Ekološko goveje meso je manj zamaščeno, bolj polnega okusa in visoke prehranske vrednosti. Vsebuje več omega 3 maščobnih kislin in vitaminov.

3. Certifikat Izbrana kakovost Slovenija zagotavlja, da imamo vsi v verigi – kmet, zadruga in predelava – ustrezne nadzore in certifikate.

4. Meso Ekodar prihaja izključno s slovenskih pašnikov, kar pomeni, da z nakupom mesa podpirate domačega kmeta in domačo živinorejo.

5. Ekološka govedina je dostopnejša kot kadarkoli prej. Najdete jo na policah številnih trgovin po Sloveniji  in na spletni trgovini ekodar.si.

Ekološko goveje meso naročite prek spleta

Ekološko meso Ekodar lahko preprosto naročite iz udobja lastnega doma. V spletni trgovini ekodar.si sestavite naročilo iz široke ponudbe govejega in telečjega mesa ter raznih mesnin. Meso vam bomo brezplačno dostavili na dom. Ponudbo spletne trgovine pa smo dopolnili še z jabolki in naravnimi jabolčnimi izdelki iz Sadjarstva Turn. Zdaj lahko lažje kot kadarkoli prej uživate okusne ekološke dobrote Ekodar, ki so resnično darilo zdravju in naravi.

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed