Video: Neverjetno ljubki obroki, ki bodo navdušili vaše otroke, da bodo raje jedli

Otroci so včasih največji kulinarični kritiki in marsikatera mama iz dneva v dan išče nove načine, kako spraviti hrano v njihove želodčke.

Verjetno ste že vsi starši preizkusili letala iz žlic in vse druge vragolije, da bi vaš otrok pri kosilu odprl usta. A včasih se izbirčni malčki ne dajo in jih sploh, kadar na krožniku čakajo zdravi grižljaji, ne spustijo v svoj želodček.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LALEH MOHMEDI (@jacobs_food_diaries) on

S podobno težavo se je dolgo časa spopadala tudi avstralska mama dveh otrok Laleh Mohmedi, katere Jacob in Charlie nikakor nista želela pojesti zdravih zalogajev. Leleh se je tako morala znajti malce drugače in iz njih pričela pripravljati slikanice na krožniku.


Risani junaki na krožniku

Z malce talenta in veliko domišljije je iz zdravih živil pričela pripravljati jedi v obliki risanih junakov. Otroka so ti tako navdušili, da je pričel nadvse uživati v hrani, ker pa živimo v dobi družbenih omrežij, je ustvarjanje Leleh prineslo tudi novo vlogo. Postala je kulinarična stilistka in danes, poleg sitih otrok, z ustvarjanjem krožnikov tudi služi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LALEH MOHMEDI (@jacobs_food_diaries) on

Na njenem Instagram profilu, ki se imenuje Jacob’s food diaries, oziroma Dnevnik Jakobovih krožnikov, kot je ime njenemu prvemu sinu, boste našli res dih jemajoče krožnike. Od smrkcev do Disneyevih risanih junakov. Za nekatere izmed njih Leleh dodaja tudi video navodila, ki jim lahko sledite doma in poustvarite njene umetnine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LALEH MOHMEDI (@jacobs_food_diaries) on

Poizkusite, vaši otroci bodo gotovo navdušeni!

Priporočamo še: Kolumna sitne mame: So otroci res tisti najbolj izbirčni?

Fotografija: Instagram @jacobs_food_diaries

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed