Nasveti, s katerimi bo v kuhinji spet zavladal red

Ali ste tudi vi med tistimi nesrečneži, ki jim v kuhinjskih omarah vedno zmanjka prostora? Čas je za malo kuhinjsko revolucijo.

Brez skrbi, novi red v vaši kuhinji bo sicer res izjemno učinkovit in navdušujoč, a zanj ne boste porabili veliko časa in energije. Z nekaj domiselne organizacije bo hitro vse na svojem mestu.

Najprej s kuhinjskega pulta odstranite čim več pripomočkov, s čimer boste dosegli dvoje: kuhinja bo takoj videti večja in nenadoma se boste znašli pred razkošnejšo delovno površino.

Manjše začimbe shranite v škatlice, te pa v omaro ali predal. Živila shranite v posode in jih ustrezno označite. Razvrstite jih tako, da bodo starejši izdelki vedno spredaj.

Izkoristite stene in jih napolnite s policami. Nanje lahko postavite začimbe, osnovna živila, pa tudi skodelice in manjše krožnike. Naenkrat boste dobili veliko novega prostora, obenem pa boste poskrbeli tudi za manjšo preobrazbo kuhinje.

Koliko gospodinjskih pripomočkov dejansko uporabljate

Največ prostora v omarah vam lahko pogosto zasedajo najrazličnejši pripomočki z vsemi možnimi nastavki. In tukaj se pojavi glavno vprašanje: kako pogosto jih uporabljate in koliko je takšnih, ki so se v vaših rokah znašli samo enkrat?

Rešitev je preprosta: podarite jih in naredite prostor v omari. Namesto tega izberite en sam pripomoček, ki bo imel vse tisto, kar potrebujete za uspešno pripravo najrazličnejših kulinaričnih dobrot.

Predstavljamo vam novi Braun MultiQuick System – največji sistem priključkov za brezmejno raznovrstnost. In to je tisto, kar resnično potrebujete – en gospodinjski aparat, ki vključuje vse, kar potrebujete: z njim lahko mešate, režete, sekljajte in meljete. Vse to in še več.

Z novim sistemom MultiQuick boste bolj učinkoviti pri kuhanju in pripravi jedi, hkrati pa boste lahko svoji domišljiji pustili prosto pot in ustvarjali vedno boljše in raznovrstnejše kulinarične kreacije. Motor, ki ga boste zlahka upravljali z eno roko, in izjemen nabor inovativnih priključkov vam pomagata pri pripravi izjemnih jedi. Z EasyClick+ lahko s sistemom MultiQuick priključke menjate hitro in enostavno. S to tehnologijo najbolj vsestranski ročni mešalnik na trgu združi številne kuhinjske naprave v eno samo inovativno rešitev: Braunov sistem MultiQuick.

Poleg tega se Braunov najzmogljivejši in najmočnejši MultiQuick 9 lahko pohvali s tehnologijo Active PowerDrive, ki s 1200-vatnim motorjem zagotavlja 60 % hitrejše rezultate, ter tehnologijo ActiveBlade, ki rezila pomika navzgor in navzdol in tako zlahka spreminja najzahtevnejše sestavine v najokusnejše kreacije s 40 % manj napora. Izboljšali so tudi novi sekljalnik, ki je kar 20 % hitrejši. Primeren je za sekljanje mesa, trdega sira, oreščkov, zelišč in celo ledenih kock. Vse to v zgolj nekaj sekundah.

Novi MultiQuick 9 je opremljen s širokim naborom novih, najsodobnejših lastnosti, kot na primer tehnologijo Imode, ki vam omogoča, da tudi najpreciznejše naloge opravite s preprostim pritiskom na gumb. Izbirajte med 3 hitrostnimi stopnjami – od pulziranja do nizke ali visoke hitrosti.

Se je tudi vam ničkolikokrat zgodilo, da ste med uporabo svojega starega paličnega mešalnika povzročili pravi kaos v kuhinji? Z novim Braunovim sistemom MultiQuick bo vse lažje, saj so ga opremili s tehnologijo SPLASHControl, ki prepreči škropljenje.

Kakšen bo torej vaš novi kulinarični razpon

Raznolik in brezmejen. S pomočjo novega MultiQuick 9 bo uresničevanje najrazličnejših receptov zabavno in enostavno. Jutro boste tako lahko začeli s hranilnim domačim smutijem, za kosilo boste v hipu sesekljali čebulo za najboljši golaž ali spasirali odlično svežo zelenjavno juho. In ko bo na primer prišel čas za novo sladico, boste brez težav zmleli oreščke in semena ter se prepustili navdihom in okusom najrazličnejših kotičkov sveta.

Vsi priključki novega MultiQuick 9 so enostavni za uporabo in jih menjavate z eno roko in preprostim klikom. Še enostavneje jih boste umili in shranili v manjši predal.

In to je vse, kar potrebuje vaša na novo urejena in organizirana kuhinja.

 

Naročnik oglasne vsebine je Braun

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana