Odprta Kuhinja

Privlačna in okusna predjed, ki bo navdušila goste praznične večerje

ni podpisa
Odpri galerijo

Prazniki so čas, ko se zbere celotna družina ter s pozitivnimi mislimi in skritimi željami pozdravlja novo leto. Da bodo letošnji prazniki še bolj čarobni, razveselite svoje domače s praznično večerjo in jih navdušite s svojimi kulinaričnimi spretnostmi.Da boste zablesteli že takoj na začetku večerje, razkrivamo recept za okusno in preprosto predjed – hrustljave kruhke z brie sirom, fileji tunine Rio Mare, brusničnim džemom in orehi, ki si jih je za letošnjo božično večerjo zamislila Ana Žontar Kristanc v sodelovanju z blagovno znamko Rio Mare.Predjed je del večerje, s katerim že takoj na začetku navdušite svoje goste in jim pokažete, da jih čaka nepozabno kulinarično doživetje. Pri ustvarjanju predjedi stopite iz ustaljenih okvirjev in pripravite nekaj nepričakovanega. Hrustljavi kruhki z brie sirom, fileji tunine Rio Mare, brusničnim džemom in orehi bodo z ustvarjalnim kombiniranjem okusov presenetili vaše goste in vaši večerji dodali pravi božični pridih.Za hrustljave kruhke z brie sirom, fileji tunine Rio Mare, brusničnim džemom in orehi boste potrebovali:  • 3–4 kozarčke filejev tunine Rio Mare v vašem najljubšem okusu: klasičnem v oljčnem olju, s pekočo papriko ali z limeto in ingverjem,

  • 1 francosko štruco,

  • 5–6 žlic oljčnega olja + pol čajne žličke timijana,

  • 15–18 majhnih rezin brie sira,

  • 15–18 polovičk čajnih žličk brusnične marmelade ali džema,

  • 1 slabo pest orehov.


Celoten postopek priprave recepta preverite na spletni strani.


Nasvet: Hrustljave kruhke lahko pripravite na tri različne načine tako, da uporabite različne okuse filejev tunine Rio Mare ‒ klasičnega v oljčnem olju, s pekočo papriko ter z limeto in ingverjem. S tem boste na vaši praznični večerji navdušili tako tiste, ki obožujejo klasiko, kot tiste, ki se ne morejo upreti drznejšim ali svežim okusom.


Obogatili bodo vsako praznično večerjo!


Preizkusite nove fileje tunine Rio Mare v oljčnem olju, ki jih odlikujejo skrbna ročna priprava v skladu z najstarejšo tradicijo, najboljše sestavine in vrhunski gurmanski okus. Da bo čisto vsak lahko našel nekaj zase, so fileji tunine na voljo v treh izjemnih okusih. Vsi, ki najbolj uživajo v klasiki, prisegajo na tunino v oljčnem olju, ki popolno dopolnjuje vsako jed. Tiste, ki svoje brbončice radi postavljajo pred bolj začinjen izziv, bodo navdušili fileji tunine v oljčnem olju s pekočo papriko. Če pa pri svoji jedi iščete dodatek svežine, bodo fileji tunine v oljčnem olju s svežo limeto in ingverjem prava izbira za vas. Vsi trije okusi so pakirani v steklenem kozarcu, zato so še priročnejši za uporabo in okolju prijaznejši.Za več izvrstnih receptov obiščite spletno stran in spremljajte https://www.facebook.com/Rio.Mare.Slovenija/.Želimo vam vesele božične in novoletne praznike!


Naročnik oglasne vsebine je Bolton Adriatic

Datum Objave: 27.12.2021 ob 08:12

Več iz te teme:

recepttuninaPraznični receptiRio Mare

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja