Odprta Kuhinja

Slastni pajki, ki bodo poskrbeli za razigrano popoldne

Odpri galerijo
A+   A-
V teh hladnih dneh, ko so se otroške vragolije preselile v notranjost domov in se zdi, kot da nas obdaja plašč skrbi, pogosto zmanjka idej za popestritev prostega časa z otroki. Med šolskimi počitnicami imamo odlično priložnost, da čas z najmlajšimi preživimo ob pestrih aktivnostih, kot so peka kostanja, ogled najljubših družinskih filmov in igra.Bliža se tudi najstrašnejši večer v letu, zato je zdaj pravi čas, da z najmlajšimi zaplešete čarovniški ples, izrezljate buče in se oblečete v strašljive kostume. Za noč čarovnic okrasite dom z jesenskimi dekoracijami in priredite slavnostno zabavo za svoje otroke, ki bodo zagotovo veseli slastnih prigrizkov z okusnimi namazi Rio Mare Paté po receptu Ane Žontar Kristanc, priljubljene kuharice in mame dveh sinov. Odlična ideja za skupno ustvarjanje, ki bo poskrbela, da bo noč čarovnic zares nepozabna!

Kako se je ob pripravi slastnih prigrizkov zabavala Anina čarovniška druščina, si oglejte v spodnjem videu:

[embed]https://youtu.be/nL406YrGjTM[/embed]

Zabava za vso družino


Ana je prava strokovnjakinja za jedi, ki jih lahko pripravljajo tudi najmlajši, zato je za čarovniško zabavo v družinskem krogu pripravila okusne pajke, ki so popolnoma preprosti za pripravo. Pajke lahko pripravite tako za prigrizek kot za strašljiv uvod v čarovniško večerjo, lahko pa na mizo postavite le posamezne sestavine in poskrbite za zabavo vse družine.

Priprava je popolnoma preprosta, saj potrebujete le:

  • poljuben namaz Rio Mare Paté

  • bobi palčke,

  • okrogle krekerje,

  • zrna popra.


Bobi palčke narežete na poljubno dolžino, nato na kreker namažete odličen Rio Mare Paté in nanj položite bobi palčke, ki predstavljajo pajkove noge. Čez to položite še en kreker, z namazom nanj naredite dve piki in nanje nato položite zrna popra za pajkove oči.

ni podpisa
ni podpisa


Kot pravi Ana, so kremni namazi Rio Mare Paté zares zapeljivega okusa, zato jih ima doma vedno pri roki za hiter in okusen prigrizek. Ker je na voljo pet slanih okusov, lahko vsak najde pravi okus zase, najbolj pa so v Anini družini navdušeni nad klasičnim namazom s tunino, namazom s kečapom in namazom z lososom. Na voljo so v praktični tubi, ki je odlična za najmlajše, in v elegantni ovalni pločevinki, ki jo lahko znova zaprete. Poleg slastnega okusa pa jih odlikujejo tudi kakovostne in skrbno izbrane sestavine brez dodanih konzervansov. Zaradi svoje vsestranskosti bodo obogatili vsako jed in navdušili tudi najbolj zahtevne gurmane.

Sodelujte in si pričarajte okusno nagrado


Pridružite se okusnemu ustvarjanju z otroki in se potegujte za privlačno nagrado Rio Mare. Preverite, kako sodelujete v nagradni igri na Aninih družabnih omrežjih Facebook in Instagram. Naj se čarobni družinski trenutki začnejo!

Še več okusnih receptov z izdelki Rio Mare najdete na Aninem blogu www.aninakuhinja.si, spletni strani www.riomare.si in Facebook strani www.facebook.com/Rio.Mare.Slovenija
Datum Objave: 3.11.2020 ob 09:11

Več iz te teme:

namaztuninanoč čarovnicRio Mare

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja