Vinska delavnica: Poletna pokušina penečih se vin
Odpri galerijo
A+ A-
V teh vročih dneh se izjemno prileže kozarec dobrega vina, če pa govorimo o osvežujočih mehurčkih, mnogi ljubitelji rujne kapljice kar zastrižejo z ušesi. Da boste pobliže spoznali poletno zgodbo vinskih užitkov, pripravljamo delavnico na temo penečih se vin v sodelovanju s someljejko Majo Roy.
KJE: Restavracija Kucha, Mašera-Spasićeva ulica 8, Ljubljana
CENA: 25 evrov na udeleženca
Maja nas bo v teoriji in praksi popeljala na vinsko doživetje s pokušino petih penečih se vin. Seznanili se bomo s postopki degustacije ter nato vsa vina vodeno pokušali in analizirali. Naučila nas bo temeljnih načel združevanja penečih se vin s hrano, nam ob vsakem vzorcu namignila z odličnimi kulinaričnimi idejami in z nami delila tudi kakšen recept.
Maja se že leta ukvarja predvsem z ekološkimi, biodinamičnimi in naravnimi vini in je za našo delavnico izbrala lep nabor primerkov iz do okolja in človeka prijazne pridelave v Sloveniji. Tako bomo spoznali penine štirih vinskih kleti: Gordia, Slavček, Čotar in Keltis.
Delavnica je razprodana.
[contact-form-7 id="137032" title="Vinska delavnica"]
Datum Objave: 23.8.2018 ob 08:08