Odprta Kuhinja

Vsi naši recepti za postno obdobje

Foto: Hana Splichal
Odpri galerijo
A+   A-
Po pustnem rajanju se je s pepelnično sredo začenja postno obdobje, ki traja vse do velike noči. Radi bi vas spomnili na našo zbirko zelo priročnih receptov, ki so dovolj skromni, enostavni in ne vsebujejo mesa.

Najbolj preprosta miso juha, kar si jih lahko predstavljate

Izjemno priljubljena juha iz japonske kuhinje, ki je polna zdravja in vitalne energije.

Foto: Hana Splichal
Foto: Hana Splichal

Dušeno zelje s krompirjem, ki ga boste pogosto pripravili

Zelje ponudite z basmati rižem, to je preverjeno dobra kombinacija. Če bi želeli kosilo po indijsko, zraven skuhajte še navaden dal, omako iz leče. Klasičen jedilnik sestavljata suha in mokra omaka z rižem ali kruhki.

Foto: Hana Splichal
Foto: Hana Splichal

Brezglutenska pica iz polente

Sončna polenta, obložena z barvitimi omakami, bo vedno okrasila mizo in razveselila jedce.

Foto: Hana Splichal
Foto: Hana Splichal

TUKAJ pa vas čaka nadaljevanje naše zbirke z več kot 20 recepti.

Datum Objave: 5.3.2025 ob 08:03

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: