Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj lahko preberete v jutrišnji tiskani izdaji Okusov?

Odpri galerijo
A+   A-
Že veste, kaj boste kuhali? Pokukajte v Okuse, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.



V vsaki številki vam med drugim ponujamo tedenski jedilnik. Vse ljubitelje dobre hrane in pijače vabimo v Pomurje, za pokušino dodajamo recept za pražena jetrca s Steyerjevim tramincem.

Beba Splichal ugotavlja, da v Toskani nihče ne zavija z očmi, če naroči vegansko večerjo. Potovanje jo je navdihnilo za kuhanje rižote in nastal je odličen recept z radičem.

Vreme je ravno pravšnje, da gobe rastejo – kot gobe po dežju. Ne spreglejte recepta za jurčkov tris.

V Okusih je res za vsakogar nekaj, tudi za sladkosnedne: spekli smo čokoladni kolač s hruškami.

ni podpisa
ni podpisa
Slovenske novice s prilogo Okusi lahko naročite tukaj.


Poizkusite: Polnjene popečene paprike

Fotografija: Unsplash
Datum Objave: 14.9.2018 ob 15:09

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: