Odprta Kuhinja

Večni kosi v kuhinji, ki jih morate imeti

ni podpisa
Odpri galerijo
A+   A-
Nekatere kuhinjske pripomočke si pač moramo privoščiti.



Jesen s seboj prinaša tudi željo po prenovi notranjih prostorov, saj se z vrtov ponovno selimo v dnevne sobe in kuhinje. Ker pa slednjih žal ne moremo popolnoma zamenjati vsako leto, se lahko zaposlimo vsaj z majhno osvežitvijo.

Tako kot v garderobni omari tudi v kuhinji velja pravilo večnih kosov. To so tisti, v katere se splača investirati malce več denarja, a nam bodo služili dlje in ne bodo šli kar tako iz mode. In če v modnem svetu govorimo o mali črni oblekici in klasičnih salonarjih, imamo v kuhinji v mislih:

1. Pladenj za torto


Popestrite praznovanja z doma narejeno torto, ki bo še bolj navdušila na čudovitem krožniku.

Foto: Iittala
Foto: Iittala


Pladenj Iittala, 69,90 evrov

2. Jušnik


Vzemite si čas za družinsko kosilo, z jušnikom pa boste priredili še bolj slavnostno vzdušje.

 Foto: Amazon
Foto: Amazon


Jušnik Rosenthal, 299 evrov

3. Mešalnik za koktajle


Mešalnik za koktajle bi morala imeti vsaka kuhinja, tudi če v njem zmešate le osvežilno ledeno kavo.

Foto: Oliver Bonas
Foto: Oliver Bonas


Mešalnik za koktejle Oliver Bonas, 38 evrov

4. Lonec


Izkušeni kuharji vedo, da je kakovosten lonec v kuhinji zlata vreden. Povrhu pa je lahko tudi lep!

Foto: Le Creuset
Foto: Le Creuset


Lonec Le Creuset, 290,40 evrov

5. Desertni krožniki


Slaščice so še boljše, če jih postrežemo na lepem porcelanu.

Foto: Iittala
Foto: Iittala


Desertni krožnik Iittala, 26,90 evrov

6. Kozarci za penino


Rojstvo, diploma, poroka – veselih dogodkov bo vedno dovolj, da nazdravite s kakovostnim kristalom.

Foto: Steklarna Rogaška
Foto: Steklarna Rogaška


Kozarec za šampanjec Rogaška, 31,99 evrov

 

Naslovna fotografija: Thinkstock

Preberite še: Trendi - Kakšne jedilnice so in?

Datum Objave: 22.9.2017 ob 14:09

Več iz te teme:

kuhinjaopremakozarcivečni kosilonecdesertni krožnikimešalnik za koktejle

Naročite se na e-novice:

Eva Natlačen
Eva NatlačenKuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.