Trend, ki ga v naše kuhinje prinaša 2020, vas bo navdušil

Novo leto v naše kuhinje prinaša nove trende.

Zakorakali smo v novo desetletje, čakajo nas novi kuharski izzivi pa tudi gospodinjski triki in trendi. Slednji v naše kuhinje prinašajo tudi nekaj nostalgije, ki je boste gotovo veseli. Imenuje se ‘grandmillennial’, zloženka dveh generacijskih skupin, ki jo sestavljata grandma in millennial. Kaj bo torej združevalo babice in milenijce v letu 2020? Poleg sorodstvenih vezi, seveda?

Odgovor se skriva v kuhinjskem dekorju. V prihajajočem letu nas bo namreč združevala prav posebna keramika, ki so jo oboževale naše babice. Saj se še spomnite tistih belih krožnikov z modrimi vzorčki? Pa gobelinov, vaz in skodelic?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pie Junkie (@piejunkieyyc) on

Trend k nam tudi tokrat seveda prihaja iz Skandinavije. Babičina keramika namreč krasno dopolni njihov minimalizem, vse skupaj popestri in olepša. Modro bel vzorec pa se ne pojavlja več le na keramiki. Prikupne vzorčke namreč najdemo tudi na zavesah, okrasnih blazinah, vazah in drugi notranji opremi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chrissie Haim • LI New York (@hamptonstylecolonial) on

Keramika lahko postane tako podlaga za kosilo kot stenski dekor. Marsikateri skandinavski studio z notranjo opremo je nedavno stene popestril tako, da je nanje pritrdil babičine modro bele krožnike. Poizkusite, morda pa tudi vaša jedilnica čaka, da jo olepšate s kančkom nostalgije, ki je postal spet noro moden!

In da ne pozabimo. Tudi gobelini se vračajo. Kot potisk na skodelicah in drugih servisnih predmetih, kot vzorec na okrasnih blazinah, zavesah in še in še. Lepo, kajne?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniél | Mulherin Lane (@mulherinlanevintage) on

Preberite še: To so recepti in triki, ki so vas najbolj zanimali v letu 2019

Fotografija: Getty Images

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed