Ideja za vikend: Kulinarfest za vse ljubitelje kuharskih knjig

Že veste, kje boste preživeli prihajajoči deževen vikend?

Najverjetneje nekje pod streho, kajne? V teh dneh je še posebej privlačna streha Cankarjevega doma, pod katero se že cel teden odvija Slovenski knjižni sejem. Vsi, ki radi pokukate v knjige, lepo vabljeni, da se sprehodite med stojnicami z literarno ponudbo za vse okuse, od danes do nedelje pa se bo v okviru sejma odvijal tudi program za kulinarične navdušence.

Gastronomsko dogajanje bo moč najti pod odrom z imenom Kulinarfest. Vsi, ki iščete novo kuharsko knjigo, zase ali za darilo svojim bližnjim kulinarikom, boste tu našli pestro ponudbo, prav tako pa nas čaka nadvse zanimiv kulinarični program.

Kulinarfest z odličnimi gosti

V Cankarjevem domu je v ta namen zrasla tudi čisto prava reciklirana pop up kuhinja, kjer bodo z obiskovalci sejma kuhali, predstavljali knjige in predavali lokalni kulinarični strokovnjaki. Z nami bodo Valentina Smej Novak, Tereza Poljanič, Ivan Jesenko, Klemen Križaj in drugi. Program si lahko ogledate na tej povezavi.

Obisk vsekakor priporočamo, nikoli ne veste, kje najdete novo zalogo kulinaričnega navdiha, ki vam bo v prihajajočih kulinarično obarvanih decembrskih dneh gotovo prišel prav.

Preberite še: Tako se boste najlažje in naravno znebili vodnega kamna na kuhinjski pipi

Fotografija: Getty Images

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana