Nedelo je izbralo: Restavracija Lanterna, Pješčana uvala, Hrvaška

Poglej galerijo
4 Fotografij
Nedelo je izbralo: Restavracija Lanterna, Pješčana uvala, Hrvaška

Chef Dragoslav Bjelajac – z Markovega trga v Peščeno drago Foto: Uroš Mencinger

Nedelo je izbralo: Restavracija Lanterna, Pješčana uvala, Hrvaška

Jagnje in govedina – zorjeno, dimljeno, s tartufi. Foto: Uroš Mencinger

Nedelo je izbralo: Restavracija Lanterna, Pješčana uvala, Hrvaška

Hobotnica – kuhana, ocvrta, s peso. Foto: Uroš Mencinger

Nedelo je izbralo: Restavracija Lanterna, Pješčana uvala, Hrvaška

Kapučino in sipa – znana jed znanega chefa. Foto: Uroš Mencinger

S tapasi in chefom do daljše sezone pod štirimi sončki.

Uroš Mencinger za vsako Nedelo oceni novo restavracijo. Tokrat se je odpravil v hrvaško Lanterno, za katero je pohvalno zapisal, da je Pulj v svoji najlepši uvali spet dobil vinoteko, zaradi katere vam na dopust ne bo treba vzeti še flaškona z domačim, na morju pa ne več piti le domačinov. Z mladim, ambicioznim in šolanim chefom pa je Lanterna dobila razlog, da v Pješčano uvalo ni treba le zaradi lepega pogleda na Verudelo in Fratarski otok.

Nekaj gurmanskih utrinkov najdete v zgornji galeriji, za podrobno oceno pa obiščite Nedelov prispevek.

Za še več ocen spremljajte Delovo stran Gostilne.

Preverite še: Pot pod zob – Štiri najbolje ocenjene gostilne v Prekmurju in Prlekiji

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana