Instant čvek z Janom Kovačičem: najljubša mu je mediteranska dieta

Odpri galerijo
A+ A-
Klepetali smo z Janom Kovačičem, osebnim trenerjem, ki te dni intenzivno spodbuja tekmovalce resničnostnega šova The biggest Loser. Zaupal nam je, kdo v njegovem gospodinjstvu drži kuhalnico, med spodnjimi odgovori pa boste našli tudi njegov najljubši recept.
Kaj ste nazadnje pojedli?
Odličen zajtrk v kavarni Rog.
Nam lahko to pokažete?
Seveda ☺

ni podpisa
Kdo drži kuhalnico v vašem gospodinjstvu?
Jaz, seveda.
Kakšen tip gospodinjca ste? Likate kuhinjske krpe ali vam je vseeno za takšne malenkosti?
To se pri meni še ni zgodilo.
S predpasnikom ali brez?
Brez.
Brez katere sestavine si ne predstavljate svoje kuhinje?
Rožmarina.
Gospodinjsko opravilo, ki ga najbolj sovražite?
Pomivanje tal.
Koliko na mesec zapravite za hrano?
Preveč ☺
Kaj se vam v hladilniku največkrat pokvari?
Vsekakor zelenjava.
Sobotni zajtrk …
Je običajno v postelji.
Najljubša jed?
Divja tuna na žaru z zelenjavo.
Vegansko/vegetarijansko/brezglutensko/LCHF …?
Mediteransko ☺
Kava ali čaj?
Kava.
Vino ali pivo?
Vino.
Domača kuhinja ali restavracije?
Domača kuhinja.
Kosilo ali večerja?
Večerja.
Kaj je vaša specialiteta?
Brancin v soli.
Nam zaupate recept?
Sol stresemo v pekač in nanjo položimo očiščenega in osušenega brancina. Nato nanj posujemo sol, tako da je brancin v celoti prekrit. Pri tem pazimo, da sol ne vdira v notranjost brancina. Pekač potisnemo v predhodno ogreto pečico na 180 stopinj in pečemo 30 do 40 minut. Za prilogo postrežemo v voku popečemo sezonsko zelenjavo.
Česa ste danes najbolj siti?
Hitenja.
Naslovna fotografija: Planet TV
Preberite še: Instant čvek z ...
... Markom Potrčem
... Jano Kotesko
... Juretom Godlerjem
... Andrejo Freyer
Datum Objave: 18.11.2017 ob 09:11