Tedenski jedilnik: preprosta kosila, ki so hitro na mizi

Ponedeljek: Skleda s proseno kašo
Obrok, ki ga zložimo v eno skledo tako, da ga sestavlja uravnoteženo razmerje sestavin, ki jih potrebuje naše telo. Brez skrbi, tudi zelo okusen mora biti.
Torek: Blitva v narastku
Pečen narastek narežemo in ponudimo kot glavno jed s skledo solate.
Sreda: Krhka pita s porom
Ponudimo kot samostojno jed ob solati iz naribanega korenčka s praženimi bučnimi semeni in bučnim oljem.
Četrtek: Carbonara
Vemo – prava carbonara je samo ena, a če tej jedi ukrademo tehniko, lahko sami sebe presenetimo s povsem novim receptom, ki bo pogosto na mizi. Testenine s tuno in šparglji, ki jih pripravimo na način carbonare, so zagotovo nekaj takega!
Petek: Njoki z mesnimi kroglicami iz pečice
Jed, na katero se spomnite, ko se bo zelo mudilo. Za ta primer imejte vedno v zamrzovalniku vrečko njokov, v hladilniku pa čevapčiče in češnjev paradižnik.