Odprta Kuhinja

Kuharska delavnica: potica

Orehova potica nosi tezji nadev, zato prilagodimo testo: namesto celih jajc se bolje obnesejo samo rumenjaki.
Odpri galerijo
A+   A-
Prepričani smo, da vam bo potica letos končno uspela!

Vabimo vas na kuharsko delavnico z našo priljubljeno avtorico in ustvarjalko čudovitih jedi, predvsem klasik, Jasmino Pirnar Krope – Yasko, na kateri boste za vedno premagali strah pred peko kraljice prazničnih omizij.

Jasmina nas bo po korakih naučila priprave kvašenega testa in izdala vse svoje trike ter namige o nadevu ter oblikovanju, da preprečimo tiste standardne napake, ki nam tako rade pokvarijo končni izdelek.

Za nadev je izbrala orehovega, povedala pa vam bo tudi, na kaj morate biti pozorni, ko se odločite denimo za pehtranovega ali katerega drugega.

Število udeležencev: 8

Cena: 75 eur

Prijava

Datum Objave: 15.2.2024 ob 08:02

Več iz te teme:

poticapraznična peka

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja