Sveže dobrote Pekarne SPAR
Odpri galerijo
A+ A-
V Pekarni SPAR že 10 let zagotavljajo omamen vonj in vrhunski okus kvašenih in sladkih dobrot, SPAR pa ostaja edini slovenski trgovec z lastno pekarno.
Sveže pekovske dobrote in ideje
Peki in slaščičarke v Pekarni SPAR stavijo na sestavine najvišje kakovosti, iz katerih dnevno pripravijo več kot 120 vrst svežega kruha, pekovskega peciva in slaščic. V trgovinah Spar in Interspar vas nenehno pričakujeta svežina in odlična kakovost izdelkov iz redne linije, vsak dan pa lahko naletite tudi na kaj novega in izvirnega, kar vas bo presenetilo z omamnim okusom in vonjem ter zanimivo obliko.
Pekarna SPAR je kot edina že tretje leto zapored prejela priznanje za inovativno živilo leta. Letošnji dobitnik priznanja, ki ga podeljuje Inštitut za nutricionistiko Slovenije, je v kategoriji nepredpakiranih pekovskih izdelkov prejel naš Kalčko. Gre za hrustljavo pekovsko pecivo z manj soli, ki je zaradi višje vsebnosti nakaljenih ajdovih, lanenih in pšeničnih semen polno prehranskih vlaknin in beljakovin. Kalčko je v večini trgovin Spar in Interspar na voljo tudi kot sendvič Kalček – v njem mu družbo delajo sirni namaz, dimljen sir in sveža zelenjava.
Kakovost, vredna zlata
Pekovski in slaščičarski mojstri Pekarne Spar so ponosni, da so za lastne izdelke prejeli kar 10 zlatih priznanj za odlično kakovost, ki jih podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Priznanja v Sparu razumejo kot dokaz, da so trdo delo pekov in slaščičark, inovativnost, vrhunska kakovost in svežina izdelkov opaženi in odlično sprejeti.
Sladke dobrote za vsako priložnost
Vse slaščice iz Sparove slaščičarne so izdelane z veliko mero znanja, predanosti in ljubezni. Poleg tega in poznavanja slaščičarskih tehnik je ročno delo ključno, da so slaščice Pekarne SPAR tako okusne, raznovrstne in sveže. Najbolj ponosni so na klasično kremno rezino, eno od dobitnic zlate nagrade za kakovost. V Pekarni SPAR boste za vsako priložnost našli okusno sadno, čokoladno ali kremno tortico, rezino ali zavitek.
Več na www.spar.si.
Datum Objave: 26.3.2018 ob 07:03