Hiter čokoladni mousse brez jajc

Odpri galerijo
A+ A-
Z avokadom, ki je zdrav in neverjetno vsestranski: za sladko in slano.
Sestavine
- 2 zrela avokada
- 200 g temne čokolade
- ½ skodelice (112 ml) kokosovega mleka
- 2 JŽ agavovega sladila ali kokosovega nektarja
- ščepec soli in vanilje
Priprava
1. Nad vodno kopeljo stopimo čokolado.
2. V multipraktik dodamo avokada, sladilo, kokosovo mleko, sol, vaniljo in stopljeno čokolado. Zmeljemo do gladkega in razporedimo v kozarčke. Preden postrežemo, naj bo v hladilniku vsaj 20 minut.
Recept in fotografije je za prispevek Treba je osvoboditi misli pripravila Tereza Poljanič.
Ne spreglejte: Praznujte z nami ob prvem rojstnem dnevu in si prislužite planetarni mešalec KitchenAid
Datum Objave: 12.8.2018 ob 12:08