Odprta Kuhinja

Mlečna kaša s suhimi slivami

Odpri galerijo
A+   A-
V ustih se bodo nabrale sline.


Sestavine


- 2½ l mleka
- 1/2 l kaše
- 1/2 žlice soli
- maslo
- suhe slive

Priprava


1. V vrelo mleko zakuhamo pol litra kaše in suhe slive ter počasi kuhamo približno pol ure.

2. Nato dodamo pol žlice soli in kašo stresemo v skledo, kjer jo nato zabelimo z maslom.
Priporočamo še: Medeni drobljenec z nektarinami

Recept: Francka Zalaznik
Stiliranje: Žana Kapetanović
Fotografija: Mateja Jordović Potočnik
Datum Objave: 28.8.2018 ob 08:08

Več iz te teme:

kašasuhe slive

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja