Piščančji zrezki s čemaževim nadevom

Ko imate pet minut časa več za pripravo kosila, presenetite s temi okusnimi piščančjimi zrezki.

Lahka priprava, 25 minut dela, za štiri osebe

Sestavine

– 4 piščančji zrezki po 160 g
– sol
– poper
– 2–3 žlice čemaževega pesta
– 150 g skute
– 1 jajce
– 2 žlici rastlinskega olja

Priprava

1. Zrezke pokrijte s folijo in narahlo potolcite.

2. Čemažev pesto zmešajte s skuto, dodajte jajce ter sol in poper po okusu.

3. Zrezke posolite in popoprajte, nato po njih razdelite nadev. Prepognite jih in ob robovih spnite skupaj z zobotrebcem.

4. Pecite na zmernem ognju približno 10 minut, da po obeh straneh zlato porumenijo.

Priporočamo še: Hrana, ki ji rok poteče prej, kot bi si mislili

Recept in fotografija: Guliver/Foodstock

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed