Odprta Kuhinja

Ribe na žaru: 3 recepti z uporabo mreže in folije

Odpri galerijo
A+   A-
Če se boste lotili prvomajskega piknika, preizkusite tudi ribe: postrv in brancin sta železni repertoar, poskrbljeno pa bo tudi za posladek.



Izrazili smo že navdušenje nad trilogijo Tako preprosto, ki je pred kratkim izšla pri Mladinski knjigi. Tudi ti trije recepti so dobra ilustracija: izbrali smo jih zato, ker rešujejo problem, ki amaterje na področju žara največkrat dotolče: ribe.

Zlatovčice z zelišči


ni podpisa
ni podpisa
Brancin z orehovo omako


ni podpisa
ni podpisa
Sadna zavojčka


ni podpisa
ni podpisa


Recepti in fotografije: Žar. Tako preprosto.
Preberite še: Po korakih: morski linguini z džinom (FOTO)
Datum Objave: 27.4.2019 ob 07:04

Več iz te teme:

mesne jediribekosilofolija

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.