Ribe na žaru: 3 recepti z uporabo mreže in folije

Če se boste lotili prvomajskega piknika, preizkusite tudi ribe: postrv in brancin sta železni repertoar, poskrbljeno pa bo tudi za posladek.

Izrazili smo že navdušenje nad trilogijo Tako preprosto, ki je pred kratkim izšla pri Mladinski knjigi. Tudi ti trije recepti so dobra ilustracija: izbrali smo jih zato, ker rešujejo problem, ki amaterje na področju žara največkrat dotolče: ribe.

Zlatovčice z zelišči

Brancin z orehovo omako

Sadna zavojčka

Recepti in fotografije: Žar. Tako preprosto.

Preberite še: Po korakih: morski linguini z džinom (FOTO)
Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana