Trije izboljšani recepti za nedeljske klasike: zrezek po dunajsko, pražen krompir in jabolčni zavitek
Odpri galerijo
A+ A-
Začenjamo veliki podvig: Tjaša Vede in Blaž Mikuljan (Midva kuhava) bosta za OK poskušala ugotoviti, ali je mogoče še izboljšati železni repertoar slovenskih nedeljskih kosil. To bo pestro!
1. Najboljši piščančji zrezek po dunajsko
Skupaj s tenstanim krompirjem so pohani dunajci najznamenitejša klasika, ki vabi k nedeljski mizi.
2. Pražen krompir s hrustljavim parmezanom
Praženje krompirja je nadvse sproščujoče opravilo.
3. Jabolčni zavitek z vaniljevo omako
Jabolčni štrudelj je zimzeleni zaključek nedeljskega kosila. Skoraj vsako gospodinjstvo ima svojo različico – v najinem se namesto sladkorja skriva marcipan, obvezno ga pa postreževa z bogato, kremno vaniljevo omako.
Datum Objave: 29.1.2019 ob 19:01