Odprta Kuhinja

Trije izboljšani recepti za nedeljske klasike: zrezek po dunajsko, pražen krompir in jabolčni zavitek

Odpri galerijo
A+   A-
Začenjamo veliki podvig: Tjaša Vede in Blaž Mikuljan (Midva kuhava) bosta za OK poskušala ugotoviti, ali je mogoče še izboljšati železni repertoar slovenskih nedeljskih kosil. To bo pestro!


1. Najboljši piščančji zrezek po dunajsko


Skupaj s tenstanim krompirjem so pohani dunajci najznamenitejša klasika, ki vabi k nedeljski mizi.

ni podpisa
ni podpisa


2. Pražen krompir s hrustljavim parmezanom


Praženje krompirja je nadvse sproščujoče opravilo.

ni podpisa
ni podpisa


3. Jabolčni zavitek z vaniljevo omako


Jabolčni štrudelj je zimzeleni zaključek nedeljskega kosila. Skoraj vsako gospodinjstvo ima svojo različico – v najinem se namesto sladkorja skriva marcipan, obvezno ga pa postreževa z bogato, kremno vaniljevo omako.

ni podpisa
ni podpisa
Datum Objave: 29.1.2019 ob 19:01

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: