Za dan žena: slastni prigrizki po receptu Ane Žontar Kristanc

Že veste, kako boste presenetili najpomembnejše ženske v vašem življenju ob prihajajočem dnevu žena? Bliža se pomlad in čudovite cvetlice so že na voljo, zato vam predlagamo, da jim podarite pisan šopek rož, za piko na i pa pripravite še okusen prigrizek, ki bo poskrbel, da bo presenečenje popolno.

Za pravi recept je poskrbela priljubljena kulinarična ustvarjalka Ana Žontar Kristanc, ki prisega na preproste, a očarljive prigrizke, obogatene s slastnimi namazi Rio Mare Paté.

Ana je tokrat pripravila origanove srčke, ki vsebujejo preproste sestavine in ne zahtevajo veliko časa za pripravo. Pri kulinaričnem ustvarjanju lahko tako pomagajo tudi otroci in s prikupnim slastnim darilcem presenetijo mamo ali babico. Glavna zvezda srčkov so izvrstni in vsestranski namazi Rio Mare Paté. Ana je za nadev izbrala tunin namaz s kečapom, ki je pravi hit v njeni družini, a nam je prišepnila, da sta odlična izbira tudi tunina namaza z olivami ali s papriko.

Namazi Rio Mare Paté obogatijo vsako jed in navdušijo tudi najbolj zahtevne gurmane, saj vsebujejo kakovostne in skrbno izbrane sestavine brez dodanih konzervansov. Na voljo so v vsem dobro znani praktični tubi, ki je odlična tudi za najmlajše, izbirate pa lahko med slastnimi okusi, kot so losos, tunina in na soncu sušeni paradižniki ter drugimi.

Letošnja novost so namazi Rio Mare Paté v elegantni ovalni pločevinki, ki jo lahko znova zaprete. Paté z limoninim sokom vas bo s prijetno svežino popeljal v poletne dni, ljubitelje sredozemskih okusov pa bo navdušil Paté z olivami. Izjemno okusen je tudi Paté s papriko, na katerega prisegajo ljubitelji zelenjave.

Postopek priprave tega prisrčnega prigrizka je popolnoma preprost, saj potrebujete le:

Postopek najdete na Aninem blogu, kjer je na voljo še več okusnih receptov z izdelki Rio Mare. Za slastne novosti pokukajte tudi na spletno stran www.riomare.si in https://www.facebook.com/Rio.Mare.Slovenija/.

Drage dame, želimo vam prijeten dan žena!

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed