Za valentinovo očarajte z receptom, ki se ga ne bi branil niti Kupid

Gotovo se strinjate s starim rekom, ki pravi, da gre ljubezen skozi želodec, kajne? Da bo bližajoči se valentinov vikend resnično čaroben in zaljubljen, vam predlagamo, da ljubo osebo presenetite z romantičnim zajtrkom v postelji.

Skuhajte dišečo kavo ali čaj, iztisnite naravni pomarančni sok, morda natočite celo kozarec penine, glavna zvezda pa naj bo jed po receptu priljubljene kulinarične blogerke Ane Žontar Kristanc. S pomočjo slastnih namazov Rio Mare Paté je pripravila zares očarljiv recept, v katerega se boste tudi sami kar zaljubili. Popoln je za valentinovo ali takrat, ko želite sebi ali svojim dragim pripraviti kaj posebnega.

 

Ana je pripravila srčkane toaste za zajtrk, ki so zaradi dodatka vsestranskih namazov Rio Mare Paté popolnoma preprosti in okusni, a tudi nadvse očarljivi. Tokrat je za svojega dragega izbrala tunin namaz s papriko, zase pa okus lososa, ki prijetno razvaja brbončice in poskrbi za dober začetek dneva. Namazi Rio Mare Paté obogatijo vsako jed in navdušijo tudi najbolj zahtevne gurmane, saj vsebujejo kakovostne in skrbno izbrane sestavine brez dodanih konzervansov. Na voljo so v vsem dobro znani praktični tubi, ki je odlična tudi za najmlajše, izbirate pa lahko med slastnimi okusi, kot so losos, tunina in na soncu sušeni paradižniki ter drugi. Letošnja novost so namazi Rio Mare Paté v elegantni ovalni pločevinki, ki jo lahko ponovno zaprete. Paté z limoninim sokom vas bo s prijetno svežino popeljal v poletne dni, ljubitelje sredozemskih okusov pa bo navdušil paté z olivami. Izjemno okusen je tudi paté s papriko, na katerega prisegajo ljubitelji zelenjave.

Ana Žontar Kristanc si je zamislila očarljiv recept za popoln začetek valentinovega.

Postopek priprave tega slastnega zajtrka za dve osebi je popolnoma preprost, saj potrebujete le:

• 1–2 žlici tuninega namaza Rio Mare Paté s papriko in namaza Rio Mare Paté z lososom,
• 1 žlico olja,
• 4 rezine kamutovega toasta (ali drugega po želji),
• 1 jajce,
• ½ avokada
• ščepec soli in popra.

Postopek najdete na Aninem blogu, kjer je na voljo še več okusnih receptov z izdelki Rio Mare. Za slastne novosti pokukajte tudi na spletno stran www.riomare.si in https://www.facebook.com/Rio.Mare.Slovenija/.

Želimo vam zaljubljeno valentinovo!

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed