Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Tedenski jedilnik-Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: preprosta kosila, ki jih pogosto kuhamo
Nekaterih receptov se nikoli ne naveličamo! Služijo nam s svojo domiselno kombinacijo sestavin, ki jih hitro spravimo skupaj, da nastane naravnost navdušujoče kosilo.
Mateja Delakorda
Tedenski jedilnik: preprosto skuhano in hitro na mizi
Pripravili smo vam tako dober seznam kosil, da se boste kuhanja naravnost veselili. Jedci, ki se zberejo za domačo mizo, pa še bolj.
Odprta kuhinja
Tedenski jedilnik: TOP 5 kosil za november
Rdeče zelje, perutnina tako in drugače, mlinci iz pekača in nekaj na hitro. Naj vam tekne!
Mateja Delakorda
Tedenski jedilnik: čas je za krepke jedi z veliko okusa
Letni časi se spreminjajo in prav tako naše želje v prehrani. Trenutno hrepenimo po gostih jedeh, mehkem mesu in jesenski zelenjavi.
Mateja Delakorda
Tedenski jedilnik: odlična kosila iz osnovnih sestavin
Zelo dobre jedi lahko skuhamo tudi iz tistega, kar je pravzaprav vedno pri roki. Moka, jajca, riž, celo kozarček domače marmelade je lahko navdih za kosilo.
Mateja Delakorda
Tedenski jedilnik: topla kosila s plodovi jeseni
Buče, gobe in kostanj – sestavine, ki te dni popestrijo ustvarjanje v kuhinji in najbolj teknejo našim želodčkom.
Mateja Delakorda
Tedenski jedilnik: čudovita kosila z jesenskim navdihom
Jedi bodo tako barvite, kot je jesensko listje. Tople odtenke in globoke okuse bodo pričarali sladek krompir, kostanj, korenček in gobe.
Mateja Delakorda
Tedenski jedilnik: božanska kosila za oktober
Zunaj je vedno hladneje, v naših loncih pa posledično vedno topleje. Priporočamo enolončnice in druge krepčilne dobrote.
Mateja Delakorda
1
2
3
4
5
6
7
…
27
28
29
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Slovenska družina, ki v Ameriki izdeluje klobase
Chocolarium: v Ljubljani odprli muzej čokolade
Ramen s potrebušino na hitro (VIDEO)
Reci sir!
Recept za najboljše cimetove rolice, ki smo jih pekli na naši kuharski delavnici
Kava z mlekom in okusom bučne pite (pumpkin spice latte)
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2024 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.