Tedenski jedilnik: slastna kosila z Yasko

Ponedeljek: testeninske školjke
Izjemno okusna jed, polna mehkega kremastega nadeva, hkrati pa sočna in sveža, zaradi aromatične omake iz paradižnika in še bolj aromatične sveže bazilike, ki jo odlično dopolni.
Torek: Riba in zelenjava iz enega pekača
Preprosto, a razkošno kosilo, ki je lahko na mizi tudi ob nedeljah, diši po dopustu in zato se lahko kaj hitro preslikamo na teraso fine restavracije nekje ob morju, kjer ob kozarčku lepo ohlajenega vina uživamo v izjemno okusni ribi.
Sreda: Mongolska govedina
Ta klasika (ki nima nobene povezave z Mongolijo) je ena bolj priljubljenih jedi v kitajskih restavracijah, in to kar po vsem svetu. Kako tudi ne, saj jo odlikuje izredno mehko in sočno meso, ki se prav topi v ustih, v okusni žametni omaki.
Četrtek: Špargljevi zvitki
Eden najljubših družinskih receptov, ki si ga v različnih preoblekah, preprosto in hitro lahko pripravimo v pečici ali na žaru. Zraven priporočamo pire krompir.
Petek: Pisana nabodala in kuskus
Pisano poletje, ki je pred nami, nas navdihuje, da so tudi naši krožniki čim bolj pestri in barviti, zato sem za kosilo pripravila nabodala, ki so sestavljena iz različnih sestavin, tako mesnih in morskih kot zelenjavnih.