Tedenski jedilnik: hitro, preprosto in vse iz enega lonca
Ponedeljek: testenine in piščanec
Odlično in bogato kosilo lahko pripravimo v slabe pol ure, hkrati pa se izognemo gori umazane posode, saj vse naredimo v enem piskru.
Torek: gurmanska jed s korenčkom
Dobra rižota z zelenjavo, ki jo imamo res vedno doma.
Sreda: zelenjavna juha
Med tednom obožujemo recepte za tiste jedi, ki so pripravljene hitro, iz preprostih in poceni sestavin, hkrati pa okus pričara topel občutek.
Četrtek: govedina in krompir
Nekaj z globokim umami okusom, zaradi česar se je tu in tam vredno potruditi tudi s kako drugo sestavino: sojina in worcestrska omaka vam bosta kar pogosto prišli prav.
Petek: enolončnica s fižolom in ajdo
Enolončnica daje že po imenu vedeti, da gre za druženje mnogih sestavin, ki po vročem sestanku ustvarijo slastno jed na žlico. Včasih zakuhamo kaj klasičnega, včasih pa v kastrolo na šporgetu namečemo, kar se nam valja po kevdru.