Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: krepko in domače

Person holding bowl of warm pumpkin soup in hands. Comfort food, autumn food concept
Odpri galerijo
A+   A-
Zdi se, da se je poletje poslovilo in kuhinjsko štafeto predalo jeseni. Tokratni tedenski jedilnik je uvod v sezono krepkih in toplih domačih jedi.



Za še več kuharskih idej pa vas vabimo v našo facebook skupino Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Koliko dobrot se je že nabralo!

Ponedeljek: Pasulj na hitro


»Simpl kot pasulj« v dobesednem pomenu.

ni podpisa
ni podpisa

--

Torek: Tabbouleh za lažji obrok


Znana arabska jed iz zadnjega letošnjega paradižnika.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sreda: Odličen recept za dödole


Ne, to niso krompirjevi žganci!

ni podpisa
ni podpisa

--

Četrtek: Bučna juha s popečeno čičerko


Buče so že! Ni je čez takšno gosto jed na žlico.

ni podpisa
ni podpisa

--

Petek: Pečen tunin file s paradižnikovo solato


Iz sveže tunine.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sobota: Piščančja obara s puhastimi cmoki


Ogreje in razveselili s svojim rustikalnim šarmom.

ni podpisa
ni podpisa

--

Nedelja: Svinjina v omaki s kislimi kumaricami babice Georgette


Odličen recept, ki ima še zgodbo.

ni podpisa
ni podpisa


--
Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.

Naslovna fotografija: Getty Images
Datum Objave: 9.9.2019 ob 08:09

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: