Odprta Kuhinja

Tiktok trik, po ogledu katerega boste takoj tekli preveriti vaš pomivalni stroj

Female hand loading dished, empty out or unloading dishwasher with utensils. Kitchen appliances, lifestyle view. Woman puts a plate in the dishwasher or takes from it. Housewife does her housework
Odpri galerijo
A+   A-

Morda se vam zdi, da poznate vse funkcije vašega pomivalnega stroja, vseeno pa ta trik marsikoga preseneti.


Ročno pomivanje posode je za marsikoga davna preteklost, saj so nam že nekaj desetletji pri tem opravilu v pomoč pomivalni stroji. V kuhinji nam prihranijo kar nekaj dela in priznamo, da se kuhanja in peke kdaj sploh ne bi lotili, če bi vedeli, da bomo posodo morali pomiti na roke.

Okrog pomivalnih strojev smo na našem portalu že kar veliko pisali in se ukvarjali s takšnimi in drugačnimi zvijačami, ki skrbijo, da so naša posoda, pribor in krožniki še bolj svetleči in sijoči. Gotovo se spomnite, ko smo svetovali, da v stroj položite zmečkano kepico aluminijeve folije. Še danes to počnemo in če trika še niste preizkusili, vam toplo priporočamo, da več o njem preberete tukaj.

Prav tako smo ugotavljali, kaj vse zmore tableta za strojno pomivanje posode in kje nam lahko priskoči na pomoč. Ker je vsake toliko časa treba očistiti tudi sam pomivalni stroj, pa smo se na Odprti kuhinji seveda lotili tudi tega in za sicer precej neprijetno opravilo našli odlično bližnjico.

Nič več mokre posode po končanem ciklu


Danes pa bomo rešili še eno zagato, ki nam dela sive lase vsakič, ko po končanem ciklu odpremo vrata pomivalnega stroja. Govorimo o tistih nadležnih lužicah vode, ki po pomivanju ostanejo na površinah skodelic, krožnikov in loncev. Želeli bi si, da bi bila posoda suha in bi jo lahko takoj pospravili v omare in predale. No, od sedaj naprej bo to mogoče.

@keepitsimplesparkles 2 #Simple #Dishwasher #Drying #hacks that changed my life!
Datum Objave: 15.3.2023 ob 13:03

Več iz te teme:

pomivalni strojtiktokizvelčna košara

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja