Odprta Kuhinja

TOP 20 receptov in kuharskih nasvetov v 2018

ni podpisa
Odpri galerijo
A+   A-
To so prispevki na našem portalu, ki ste jim posvetili največ pozornosti v minulem letu.



Že drugo leto smo nestrpno čakali, kaj bodo pokazale številke o tem, kaj se dogaja v vaših kuhinjah, kaj vas najbolj pesti in kaj najpogosteje kuhate. Pojdimo po vrstnem redu, ki ga ugotavlja naša statistika.

1. Napake pri kuhanju goveje juhe


Ni vsaka juha, ki se skuha, takšna, da bi si zaslužila ugled nedeljske goveje župce.

ni podpisa
ni podpisa

2. Klasična paradižnikova omaka, ki jo mora znati skuhati prav vsak


Takšna, kot jo pripravijo Italijani.

ni podpisa
ni podpisa

3. Kako pravilno pripravimo pečenice


Treba bo nadzirati temperaturo v klobasah.

ni podpisa
ni podpisa

4. Kako pravilno spečemo krvavice


Tako bodo zares hrustljavo zapečene.

ni podpisa
ni podpisa

5. Tako bodo palačinke odlično uspele


Spekli jih bomo skupaj. Po korakih.


6. Kako do odličnega biskvita in nadeva za rulade


Če se gostje napovejo na obisk čez pol ure in bi jih radi ob kavi ali čaju pogostili s slaščico, je rulada, za katero potrebujemo najmanj sestavin, prava izbira.


7. Odličen goveji golaž


Za prste obliznit!


8. Po korakih: domače vlečeno testo


Znanja ni nikoli preveč. Zato, korak za korakom do slastnega, še toplega jabolčnega zavitka z domačim testom.


9. Kako pravilno skuhamo kranjsko klobaso


Verjetno boste ugotovili, da ste jih ves čas kuhali narobe.


10. Danes za kosilo: pašta fižol


Mineštra za vsak dan.


11. Štrudel torta, ki se ji ni moč upreti


Za prave štrudlofile.


12. Kolač s pečenimi jabolki, ki navduši


Sladica, ki jemlje poglede.


13. Tako boste spekli popolno nedeljsko pečenko


Zbrali smo priporočila za sočno svinjsko pečenko, kraljico nedeljskih kosil.


14. Emona kocke


Čista nostalgija. Bili so časi, ja, ko je bila to skoraj edina »javna« sladica.


15. Preprosto pecivo s slivami, ki ga priporoča Jamie Oliver


Zmešaš in spečeš, tako enostavno!


16. Dejstvo o paprikah, ki je šokiralo splet (in bo tudi vas)


Najverjetneje vas bo bolj presenetilo dejstvo, da toliko ljudi tega ne ve.


17. Zeljne krpice Urške Fartelj


Domače rezančno testo in sladko zelje.


18. To je najbolj popularen recept za slastno pecivo na Pinterestu


A včasih so recepti zares zapleteni in strah vzbujajoči, zato smo na družbenem omrežju Pinterest našli pravo nasprotje.

19. Kako se po cvrtju znebiti nadležnega vonja v stanovanju


Vonj po olju lahko v kuhinji ostane še nekaj dni po tem, ko smo pojedli dunajske zrezke.


20. Trije triki Marthe Stewart, s katerimi bo lupljenje kostanja lažje


Lupljenje kostanja je lahko prava nočna mora.

Datum Objave: 7.1.2019 ob 09:01

Več iz te teme:

receptinamigi

Naročite se na e-novice:

Mateja Delakorda
Mateja DelakordaKuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.