Odprta Kuhinja

Takole je strogega chefa Ramsaya ukanila njegova hčerka

A+   A-
Chef Gordon Ramsay je znan po svojih odličnih receptih, zapomnili pa smo si ga tudi po hitri jezi in ostrem jeziku.Gordon Ramsay velja za enega najbolj uspešnih chefov na svetu, zaradi svoje karizme pa je postal tudi prava televizijska zvezda. Že leta ga lahko spremljamo v različnih oddajah, kjer nas uči kuharskih veščin. Če ste si kdaj ogledali resničnostna šova Mastercheff ali pa Kitchen Nightmares, ste gotovo opazili, da s spretnim kuharjem ne gre zobati češenj. Kaj hitro se razburi in brez dlake na jeziku sogovorniku pove, kar mu gre. A jezni Ramsay je v resnici prav simpatičen. Opazili smo, da ima tudi mehko plat osebnosti, ki do izraza pride še posebej takrat, ko se pogovarja z otroki.

V različici Masterchefa, kjer za najboljšega tekmujejo otroci, je Ramsay namreč veliko bolj prijazen in uvideven. Ob otrocih se skoraj stopi in jim namenja veliko potrpljenja in vzpodbudnih besed. Nadvse dobro pa se razume tudi s svojimi otroki in se, kot spremljamo na družbenih omrežjih,  v njihovi družbi popolnoma sprosti.

Na tiktoku je namreč zaokrožil video Ramsayeve hčerke, ki je svojega očeta z viralnim trikom pošteno potegnila za nos. Posedla ga je za kuhinjsko mizo in posnela, kako mu pokaže nekakšno čarovnijo. Na plastenko vode je položila jajce, nato pa se pretvarjala, da z magičnimi kretnjami jajce začara tako, da izgine v plastenko. Očeta je nato pretentala, da preveri vsebino, v sekundi, ko se je sklonil nad ustje plastenke pa je vanj brizgnila, kar je bilo v njej, ter mu na glavi razbila jajce.

Mislili bi si, da ji bo vzkipljivi chef hitro povedal par jeznih besed, v resnici pa je bil sam nad svojo naivnostjo tako razočaran, da se je le prijel za glavo in se smejal samemu sebi. Prikupen video si lahko ogledate spodaj.


Preberite še: Preprosta ričota iz ješprenja in gob po receptu Gordona Ramasaya

Fotografija: Reuters
Datum Objave: 24.3.2021 ob 07:03

Več iz te teme:

RamsayGordon Ramsaychef

Naročite se na e-novice:

Eva Natlačen
Eva NatlačenKuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.