Kaj bo dobrega v tiskani OK

Odpri galerijo
A+ A-
Čas je za Miklavževo peko!
S prvim decembrom začenjamo: prva je na vrsti Miklavževa peka, letos smo parklje spekli tako prebrisano, da je ostalo še za luštno večerjo z mini picicami. Slavka Ilich pa pokaže tudi, kako naredimo, da pomaranča traja več let: s klinčki.
Katje Rebolj in Peter Zajc, Rožma, pa sta letos prevzale nalogo izumljanja drobnega peciva in piškotov: več v praznični številki 8. decembra, samo za pokušimo pa imamo tokrat rumove lunce in kekse, s presenetljivim dodatkom iz gozda.

ni podpisa
Izbrali smo tri najboljše medenjake: enega klasičnega iz ržene moke, ki ga predlaga Manca Rudolg (Rudolfova malca), enega še posebej bogatega z marcipanom, izbor Mirjam Grilc in enega pirinega z orehi, družinski recept Slavke Ilich.
Pa še pogovor: za Anko Peljhan ste slišali, najbrž pa niste vedeli, da je bila konec osemdesetih prava pravcata miss Slovenije. Pripoveduje, ali lepota prinese srečo....
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Priporočamo še: Natisnite si našo brezplačno predlogo za ustvarjanje adventnih koledarjev
Fotografija: Unsplash/Jennifer Pallian
Datum Objave: 30.11.2018 ob 19:11