Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK
![Peka potice in snemanje videa, na Šenturski gori, 20. marca 2018.[potice,hrana,odprta kuhinja,prehranjevanje,jedi]](https://odprtakuhinja.delo.si/media/images/20231026/1553705.max-1280x1280.format-webp.webp)
Odpri galerijo
A+ A-
Pripravljamo vas na veliko noč.
Zadevi smo sklenili priti do dna. Cel vikend smo barvali jajca z naravnimi barvami, da vam zdaj lahko pokažemo, kakšen so rezultati ZARES. Namreč, vse tiste lepote, ki jih gledamo na internetu, so narejene z belimi jajčki, kakršnih pri nas skoraj ni, pa še malo popravljene s filtri. Ampak, veste kaj: rezultat sploh ni bil slab. Zlasti vas bo presnetilo rdeče zelje!
Tudi če ji ne bi bilo ime Regina Eniko, bi jo razglasili za našo tokratno kraljico potice. Glede na to, da vsak teden v letu speče kakih 30 potic, smo jo vprašali, kaj naj naredimo, da nam bo zares uspela klasična orehova potica. Najbolj nas je zavdušil njen trik s tem, kako se oblikuje konce. Pa tudi o beljaku nam je povedala mariskaj.
Kuhanje pa je ustvarjanje. V tiskani OK preberite, kako se v potici obnesejo nekateri namazi, ki so bili izumljeni prav za nas. Mislimo, da smo skupaj z našo zeliščarko Mirjam Grilc končno našli dostojno nadomestilo za pehtran, enega ključnih okusov pomladnih potic. Kako lepo nam je šlo, lahko vidite na zgornji fotografiji.

ni podpisa
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Datum Objave: 23.3.2018 ob 11:03