Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Razno-Odprta kuhinja
Kroglice s pudingom, ki ne smejo manjkati na pladnju s piškoti (VIDEO)
Koliko vrst piškotov ste že napekli, da bodo na pladnju vsi najdražji našli nekaj zase? Ne pozabite, pogosto najhitreje zmanjkajo ravno kroglice.
Mirjam Grilc
Zelena kuhinja: kako Slavka Ilich prideluje, nabira in kuha
Pridelano, nabrano in na mizo dano je podnaslov nove kuharice, ki jo je pri Cankarjevi založbi izdala naša dolgoletna avtorica Slavka Ilich.
Karina Cunder Reščič
Slovenski festival sirov: neverjetne zgodbe naših sirarjev
Na festivalu sira smo poskusili unikatne dobrote s slovenskih kmetij in našli same zanimive zgodbe
Špela Ankele
Bananov kruh, kakršnega še niste spekli
Bananov kruh je bil svoj čas velik trend, tokrat pa ga bomo spekli na nekoliko drugače način, kot smo bili vajeni.
Eva Natlačen
Domača suha mešanica začimb, ki jo je dobro imeti vedno pri roki
V trgovini lahko kupimo vse mogoče dodatke jedem oziroma začimbne mešanice, a večina jih vsebuje veliko soli in umetnih dodatkov. Da bi res vedeli, s čim začinjamo svoje jedi, mešanico pripravimo sami.
Skrivnosti dobrega paprikaša iz prve roke
Tako paprikaš kuhajo v vojvodinski vasici Mihajlovo, kjer dodajo še krompir, grah in korenček, na koncu pa vkuhajo še žličnike.
Špela Ankele
Shranki
Kako posušimo paradižnik
Tradicionalno paradižnik sušijo na soncu, za kar je pogoj vroče poletje; letos smo ga bržkone že zamudili, a nič ne de, ravno tako kakovostno ga posušimo v pečici ali sušilniku sadja in zelenjave.
Vino in pršut: presenečeni boste, kaj gre najbolj skupaj
Kako simpatičen dogodek! Dvorišče pred gradom v Štanjelu, intimno in varno zasidrano med stoletnimi kamni mesteca, je gostilo enega od dogodkov v okviru 52. Praznika terana in pršuta.
Karina Cunder Reščič
1
2
3
4
5
6
7
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Tega nikar ne zamudite: razstava na Blejskem gradu, ki je posvečena potici
Filet mignon v poprovi omaki: eden najbolj priljubljenih steakov za posebne priložnosti (VIDEO)
Več kot 60 receptov za božične piškote
Ta oblika vanilje se pri peki najbolje obnese
Hitra zimska juha: za takrat, ko nam primanjkuje časa
Če obožujete princeske, morate za praznike pripraviti to sladico
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2024 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.