Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Razno-Odprta kuhinja
Čemaževa juha malo drugače (VIDEO)
Divji česen s svojo značilno aromo in zdravilnimi lastnostmi popestri številne jedi in med njimi je zagotovo nepogrešljiva čemaževa juha.
Srebrni gaj: Oskrbovana stanovanja v Dolenjskih Toplicah
Projekt, ki združuje samostojnost, družabnost in kakovost življenja za starejše in invalide
To je naš recept leta (VIDEO)
Tisti, ki nam je največkrat rešil problem: hiter, poceni, preprost, ni zagaten, lahko mu dodajamo prelive po želji, brez peke, ne preveč kaloričen.
Karina Cunder Reščič
Recepti za palačinke: čudovita sladica ob zimski enolončnici
Poiskali smo nekaj predlogov za nadgradnjo vsem znanih palačink, ki tudi pozimi odlično teknejo.
Špela Ankele
Recept za sarme: to je trenutek, ko so dovolj kuhane
Ne pozabite dodati še dveh sestavin: postrežemo s kislo smetano in kuhanim krompirjem.
Špela Ankele
Praznična pečenka: štefani s slanino
Zraven pa maslen česnov grah in pečenkina omaka s sušenimi jurčki.
Midva Kuhava
Kroglice s pudingom, ki ne smejo manjkati na pladnju s piškoti (VIDEO)
Koliko vrst piškotov ste že napekli, da bodo na pladnju vsi najdražji našli nekaj zase? Ne pozabite, pogosto najhitreje zmanjkajo ravno kroglice.
Mirjam Grilc
Zelena kuhinja: kako Slavka Ilich prideluje, nabira in kuha
Pridelano, nabrano in na mizo dano je podnaslov nove kuharice, ki jo je pri Cankarjevi založbi izdala naša dolgoletna avtorica Slavka Ilich.
Karina Cunder Reščič
1
2
3
4
5
6
7
8
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
OK magazin: top 5 vsebin iz najbolj vroče revije tega poletja
Najboljši način za odstranjevanje uši in prahu z domače solate (brez kemije)
Tri slovenske sirarne, ki so bile nagrajene med najboljšimi na svetu
Tedenski jedilnik: odlična kosila, ki jih pripravimo v pol ure
Jogurtov sladoled z bezgom: nova dobra fora z ledenimi kockami
Kaduja: slovenska posoda za peko kruha
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.