Tedenski jedilnik: 5 uspešnic, ki se jih nikoli ne naveličamo

Odpri galerijo
A+ A-
Kaj kuhati med tednom? Tokrat si privoščimo izbor naših izjemno uspešnih receptov, za katere vemo, da se jim je nemogoče upreti.
Ponedeljek: Čavder, gosta enolončnica z dimljeno postrvjo
To je v bistvu chowder z dimljeno postrvjo. Pod tem čudnim imenom se skriva preprosta, a izjemna enolončnica na osnovi mleka ali smetane.
ni podpisa

ni podpisa
Torkek: Paprikaš in valvice
Klasika, ki jo obožujemo. Za najboljši recept je poskrbela Urška Fartelj.
ni podpisa

ni podpisa
Sreda: Krompir, nadevan s kislim zeljem
Pravcata mala pojedina v enem, kajne? To je zagotovo ena naših najljubših prilog, ki teknejo ob kranjski klobasi ali pečenici. Odličen tudi samostojno.
ni podpisa

ni podpisa
Četrtek: Presneto dobra musaka s špinačno omako
Jed, pri kateri je prepovedano šteti kalorije. Obnori nas vedno, ko jo pripravimo.
ni podpisa

ni podpisa
Petek: Gratinirane palačinke s skuto in slivovo marmelado
Neverjetno slastno kosilo, ki se mu ne morejo upreti tudi tisti najbolj zbirčni.

ni podpisa
Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.
Naslovna fotografija: Tamara Ružič
Datum Objave: 24.1.2022 ob 07:01