Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: Ješprenjčkova rižota, božanska enolončnica in še in še

Odpri galerijo
A+   A-
Globoko smo že zabredli v junij, pred nami pa je nov teden. Za vas smo pripravili nov tedenski jedilnik.



Že veste, kaj boste kuhali ta teden? Naj vam naš že tradicionalni tedenski jedilnik priskoči na pomoč pri vaših kosilih in večerjah. Od ješprenjčkove rižote, do obare s tortelini. Nismo pa pozabili niti na takšne in drugačne testenine. Skratka, Iz naših in vaših loncev bo dišalo. Želimo vam uspešen in odličnih okusov poln teden!

Ponedeljek: Ješprenjčkova rižota s šparglji


Slastna rižotka iz bisernega ječmena, ki ji da več teksture in okusa kot klasični riž. V nežni pomladni kombinaciji špargljev in graha.

ni podpisa
ni podpisa


Torek: Testenine s črnim ohrovtom


Predjed za štiri ali kosilo za dva.

ni podpisa
ni podpisa

Sreda: Zeljne krpice Urške Fartelj


Domače rezančno testo in sladko zelje.

ni podpisa
ni podpisa


Četrtek: Piščanec v smetanovi gorčični omaki


Krasna jed za dve osebi.

ni podpisa
ni podpisa


Petek: Polnjene gobice s sirom


Gojene gobice so izvrstno in vsestransko uporabno živilo, lahko jih pečemo, dušimo ali pražimo.

ni podpisa
ni podpisa


Sobota: Ena fina piščančja enolončnica s tortelini


Zadnja možnost za bučke?

ni podpisa
ni podpisa


Nedelja: Pečenka s krompirjem in cvetno marmelado


Preskušeno. Odobreno.

ni podpisa
ni podpisa


Naslovna fotografija: Getty Images
Datum Objave: 10.6.2019 ob 08:06

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: