Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: najboljša kosila z veliko zelenjave

The process of preparing food for cooking dinner. Sliced spinach. Female hands. Kitchen care.
Odpri galerijo
A+   A-
Hitre in preproste jedi za veliko energije. Dober teden vam želimo!


Za še več kuharskih idej se pridružite naši facebook skupini Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Same dobrote!

Ponedeljek: Piščančja obara s šparglji


Spomladanski ajmoht.

ni podpisa
ni podpisa

--

Torek: Vitaminska solata


Vitamini bodo iz sklede kar poskakovali.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sreda: Frtalja s špageti


Frtalja s testeninami je tipična jed italijanske varčne kuhinje »la cucina povera«, torej poceni jedi, največkrat iz ostankov ali cenejših sestavin.

Homemade Spaghetti Omelette with Eggs and Parsley
Homemade Spaghetti Omelette with Eggs and Parsley

--

Četrtek: Najboljši začinjen krompir iz ponve


Krompir bogatega okusa, ko se želimo pogreti in tako vsakodnevni sestavini dodati karakter.

ni podpisa
ni podpisa

--

Petek: Preprost recept za izvrstno rižoto s škampi


Najboljša rižota za toplejši del leta. Sploh, če nam recept zaupa izkušen kuhar.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sobota: Juha iz rdeče leče


Izvrstna gosta, rahlo kiselkasta juha iz razkuhane rdeče leče.

ni podpisa
ni podpisa

--

Nedelja: Polpeti s sladkim krompirjem


Alternativa in bolj zdrava različica je cvrtje v pečici.

ni podpisa
ni podpisa

--

Pobrskajte po tedenskih jedilnikih.

Datum Objave: 25.5.2020 ob 07:05

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: