Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: Priljubljena klasična kosila, za vikend pa martinovanje

Vegan or vegetarian Thanksgiving, Friendsgiving holiday celebration. Flat-lay of friends eating at Thanksgiving Day table with pumpkin pie, roasted vegetables, fruit and rose wine, top view (Vegan or vegetarian Thanksgiving, Friendsgiving holiday cele
Odpri galerijo
A+   A-
Preden se za vikend lotimo goske, rdečega zelja in mlincev, si skuhajmo še nekaj priljubljenih klasičnih kosil, kot so segedinska omaka, ričet, piščančja bedrca v omaki, zapečene testenine in juha s cmočki.


Za še več kuharskih idej se pridružite naši facebook skupini Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Same dobrote!

Ponedeljek: Juha z bučnimi cmočki


Te kroglice vsako juho povzdignejo v nove višave.

ni podpisa
ni podpisa

--

Torek: Piščančje krače v paradižnikovi omaki z bučo in bulgurjem


Otroci jih obožujejo.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sreda: Segedinska omaka


Nekje med praženim in dušenim, zelje je bogato začinjeno, navdih pa je prišel iz znamenite jedi segedin golaž.

ni podpisa
ni podpisa

--

Četrtek: Ričet iz pečice


Drugačna priprava, ki vas bo navdušila.

ni podpisa
ni podpisa

--

Petek: Zapečene testenine s pečeno rdečo papriko in mocarelo


Izvrstna brezmesna jed.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sobota: Martinova solata z rdečim zeljem


Ali kako ne zaužiti tedenske količine kalorij na en praznik.

ni podpisa
ni podpisa

--

Nedelja: Martinova gos


Goska, polnjena s kutino in kostanjem.

ni podpisa
ni podpisa

-
-

Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.

Datum Objave: 4.11.2019 ob 08:11

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: