Tedenski jedilnik: TOP 5 kosil za teden, ki je pred nami
Ponedeljek: Vajeni smo, da zelenjavno juho pripravimo tako, da zelenjavo narežemo na enakomerne kocke ali pa zelenjavo ob koncu kuhanja pretlačimo s paličnim mešalnikom. A ta juha je malo drugačna, saj vsebino narežemo na trakove. Zakaj?
Torek: Radi kuhamo testenine, ki se pogreznejo v slastne omake, takšne, ki bi jih še s kruhom pomazali. To je recept za takšno hitro in enostavno.
Sreda: Tako pripravljeni se ne razkuhajo, zato le pogumno zavihajte rokave in razveselite vse za mizo.
Četrtek: Tokrat bo zadišalo po priljubljeni mehiški jedi. Kuhamo po receptu, s katerim boste navdušili tako stare kot mlade.
Petek: Losos iz pečice s špinačo in krompirjem
Da bo šlo kuhanje hitreje, svetujemo, da vnaprej pripravite vse sestavine (opečete lososa, skuhate krompir, blanširate špinačo), pozneje pa jih zložite v model in spečete. Mogoče bo treba dodati kakšno minuto peke, saj se morajo sestavine še ogreti.