Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Novice-Odprta kuhinja
Janja Štrumbelj: kako do potice brez stresa
Nekaj navodil za pripravo kraljice slovenskih praznikov je nanizala Janja Štrumbelj, ki je te dni izdala svojo prvo knjigo o potici.
Špela Ankele
Mladi kuhar, ki je iz Posočja odskočil med najboljše na svetu
Mladi kuhar Pablo Donadio Falcon, ki v zadnjem obdobju dela v Hiši Franko (tri Michelinove zvezdice), je te dni dosegel izjemen uspeh, saj je na Malti zmagal na regijskem tekmovanju S. Pellegrino Young Chef Academy 2024. S tem se je uvrstil v finale tekmovanja, ki velja za najpomembnejše svetovno tekmovanje mladih kuharskih upov in bo prihodnje leto v Milanu.
Špela Ankele
Chocolarium: v Ljubljani odprli muzej čokolade
Te dni je ekipa Čokoladnice Cukrček v Ljubljani odprla muzej čokolade Chocolarium. V pritličju je kavarna s trgovinico in sladko delavnico, v spodnjih prostorih – kamor se lahko spustimo po stopnicah ali toboganu – pa čokoladni muzej.
Špela Ankele
Dubajska čokolada: viralni hit že v slovenskih slaščičarnah
Vsake toliko časa se pojavi nov spletni kulinarični presežek: točno to se je zgodilo s čokolado iz Dubaja.
Špela Ankele
Aleš Gorenc: slovenski barist, ki je postal svetovni podprvak
Aleš Gorenc je zablestel na prvenstvu v Trstu v risanju z mlečno peno.
Špela Ankele
Jedi mladih slovenskih kuharjev, ki se potegujejo za najboljše na svetu
Med 165 obetavnimi kuharji z vsega sveta, ki se letos potegujejo za naziv najboljšega na svetovnem tekmovanju mladih chefov S. Pellegrino Young Chef Academy, so kar trije iz Slovenije.
Špela Ankele
Olimpijske igre: te jedi bodo stregli v Slovenski hiši
Ob letošnjih olimpijskih igrah bo v pariškem parku La Villete, ki se razteza v bližini osrednjega stadiona Stade de France in čisto blizu olimpijske vasi, svoja vrata odprla Slovenska hiša.
Vodni somelje: pred okušanjem moramo vodo najprej razumeti
Marsikdo bi rekel, da je voda pitna tekočina brez vonja in okusa. A med vodami obstajajo številne razlike.
Promo Delo
1
2
3
4
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Tega nikar ne zamudite: razstava na Blejskem gradu, ki je posvečena potici
Filet mignon v poprovi omaki: eden najbolj priljubljenih steakov za posebne priložnosti (VIDEO)
Več kot 60 receptov za božične piškote
Ta oblika vanilje se pri peki najbolje obnese
Hitra zimska juha: za takrat, ko nam primanjkuje časa
Če obožujete princeske, morate za praznike pripraviti to sladico
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2024 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.