Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Novice-Odprta kuhinja
50 Best 2025: Najboljša restavracija na svetu je v Limi (komentar Ane Roš)
V prvi jakostni lestvici izbora World’s 50 Best Restaurants ni več nobenega slovenskega predstavnika.
Karina Cunder Reščič
Decanter 2025: muškat iz kleti Vinakoper je »best in show«
Dobri rezultati na pravkar objavljenem Decanterjevem svetovnem ocenjevanju vin!
Karina Cunder Reščič
Ekologi brez meja priskočili na pomoč slovenskim restavracijam
Ekologi brez meja so izdali smernice, ki bodo restavracijam pomagale do manj odpadne hrane, hkrati pa jim omogočile bolj trajnostno usmeritev.
Špela Ankele
OK magazin: top 5 vsebin iz najbolj vroče revije tega poletja
Naša nova revija OK magazin in punčica našega očesa, s katero smo se ukvarjali zadnjih nekaj mesecev, bo v četrtek pri naročnikih Dela in na prodajnih mestih.
Karina Cunder Reščič
Slajs: novost v Škofji Loki, kjer se vse vrti okoli fokač in gurmansko zasnovanih sendvičev
Anže Kranjec je od konca lanskega leta vodil znano pekarno v Ljubljani, zdaj pa bo na Gorenjskem pekel fokače v lokalu, ki ga je poimenoval Slajs.
Špela Ankele
Preizkusili smo: KeBon, novi gastronomski laboratorij
V osrčju slovenske Istre smo med prvimi preizkusili novi gastronomski laboratorij KeBon, kjer bodo v sodelovanju s priznanimi chefi, enologi in drugimi strokovnjaki prirejali kuharske tečaje in teambuilding delavnice, ki povezujejo vrhunsko istrsko kulinariko in izbrana vina.
Ajda Janovsky
Knafljev prehod: razgibani kulinarični kotiček sredi Ljubljane
V Knafljevem prehodu, ki je ravno toliko odmaknjen od običajnih turističnih poti po prestolnici, da se je treba tja odpraviti namensko, so te dni odprli kar dve novi kulinarični postojanki. Različni sta si, a hkrati podobni, saj sta obe del znanih ljubljanskih gastronomskih verig.
Špela Ankele
Ana Roš v Poreču: to so podrobnosti
Kje natančno bo prva franšizna restavracija najbolj izpostavljene slovenske kuharske mojstrice, kaj bodo v njej kuhali in kaj so sprva ponujali v hrvaškem turističnem podjetju Valamar.
Karina Cunder Reščič
1
2
3
4
5
6
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Ocvrte kisle kumarice: hrustljav prigrizek, ki se mu je nemogoče upreti
Potlačeni (smash) burger: fantastičen recept za domačo pripravo
Domače lučke, ki jih naredimo iz vode in sirupa (VIDEO)
Začinjene robidnice v kisu: shranek, ki ga morate imeti v svoji shrambi
Brina ima recept, da bo hobotnica tako dobra kot iz restavracije (VIDEO)
Ste kupili melono ali lubenico brez okusa? Obstaja način, kako ju lahko rešimo
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.