Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Novice-Odprta kuhinja
OK magazin: top 5 vsebin iz najbolj vroče revije tega poletja
Naša nova revija OK magazin in punčica našega očesa, s katero smo se ukvarjali zadnjih nekaj mesecev, bo v četrtek pri naročnikih Dela in na prodajnih mestih.
Karina Cunder Reščič
Slajs: novost v Škofji Loki, kjer se vse vrti okoli fokač in gurmansko zasnovanih sendvičev
Anže Kranjec je od konca lanskega leta vodil znano pekarno v Ljubljani, zdaj pa bo na Gorenjskem pekel fokače v lokalu, ki ga je poimenoval Slajs.
Špela Ankele
Preizkusili smo: KeBon, novi gastronomski laboratorij
V osrčju slovenske Istre smo med prvimi preizkusili novi gastronomski laboratorij KeBon, kjer bodo v sodelovanju s priznanimi chefi, enologi in drugimi strokovnjaki prirejali kuharske tečaje in teambuilding delavnice, ki povezujejo vrhunsko istrsko kulinariko in izbrana vina.
Ajda Janovsky
Knafljev prehod: razgibani kulinarični kotiček sredi Ljubljane
V Knafljevem prehodu, ki je ravno toliko odmaknjen od običajnih turističnih poti po prestolnici, da se je treba tja odpraviti namensko, so te dni odprli kar dve novi kulinarični postojanki. Različni sta si, a hkrati podobni, saj sta obe del znanih ljubljanskih gastronomskih verig.
Špela Ankele
Ana Roš v Poreču: to so podrobnosti
Kje natančno bo prva franšizna restavracija najbolj izpostavljene slovenske kuharske mojstrice, kaj bodo v njej kuhali in kaj so sprva ponujali v hrvaškem turističnem podjetju Valamar.
Karina Cunder Reščič
V novem MasterChefu tudi maser in zdravnica
Tudi v 11. sezoni kuharske oddaje bodo sodniki poskušali številne dobre jedi; pričakujte nepričakovano!
Špela Ankele
Ljubljanska kavarna, ki je med stotimi najboljšimi na svetu
Še ena nova svetovna lestvica se je rodila: pred nekaj dnevi so v Madridu razglasili sto najboljših kavarn na svetu. Med njimi je tudi ena ljubljanska: Črno zrno, na 31. mestu.
Karina Cunder Reščič
Primož in Gaber Dolničar: oče in sin, ki kuhata na televiziji
Primož in Gaber Dolničar se z novo serijo kuharskih oddaj Okusi 2 generacij vračata na male zaslone.
Špela Ankele
1
2
3
4
5
6
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Jogurtovo pecivo s sadjem, ki smo ga oboževali v osnovnošolskih klopeh (VIDEO)
Hitre okisane redkvice, ki jih z veseljem hrustamo naravnost iz kozarca
Ideja za hitro kosilo z bučkami in rižem, ki bo na mizi v slabe pol ure (VIDEO)
Ledena kava: super trik, da tudi v največji vročini ne bo postala vodena
3 čudoviti načini, kako shraniti jagodičevje, da ga ne bomo vedno le zamrzovali
Prleška gibanica: božanska sladica, narejena po unikatnem postopku iz vlečenega testa
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.