Vabljeni na našo delavnico: Pustni krofi, ki vedno uspejo

Kdor si je letos zadal, da svoje šeme preseneti z odličnimi domačimi krofi, ne sme zamuditi naše delavnice. Tik pred pustno soboto bo slaščičarska mojstrica Urša Sonnenwald z znami podelila vse trike in znanje, kako do najboljših krofov, ravno prav velikih gladkih in nič gubastih žogic z lepim vencem.

Kdaj: V četrtek, 20. 2., od 17. do 20. ure.
Kje: Učili se bomo v prijetni kuhinji Studia Koohna, Ljubljanska cesta 43, 1241 Kamnik.

Udeležba je omejena (20 udeleženk in udeležencev), zato pohitite s prijavo. Cena delavnice znaša 30 EUR/osebo in vključuje:

  • udeležbo na delavnici,
  • vse sestavine za pripravo krofov,
  • trike in namige slaščičarske mojstrice,
  • natisnjen recept za pripravo krofov doma,
  • pokušino krofov,
  • 4 krofe za domov,
  • predpasnik Odprte kuhinje.

S seboj prinesite dobro voljo, željo po znanju in posodico, v katero boste lahko shranili krofe.

Delavnica je razprodana. Če bo prišlo do sprostitve posameznih mest, vas bomo o tem obvestili.

Studio Koohna

Delavnica bo potekala v sproščenem ambientu Studia Koohna, kjer se neprestano odvijajo slastne zadeve, ki so prava paša za oči: to je lokacija, ki ste jo pravzaprav najverjetneje že pogosto srečali v svoji dnevni sobi, ko ste na televizijskih ekranih zagledali lično posnete oglase ali kuharske oddaje. Če ste se pri njih že kdaj udeležili katerega od kuharskih izobraževanj, tečajev ročnih spretnosti, izdelave cvetličnih šopkov ali pozirali družinski fotografinji, potem veste, kako prijetno se je tukaj podružiti. Želimo si, da vam bo v Koohni in naši družbi lepo kot doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fotografski Studio S 📸 Kuhinjo (@koohna) on

Kdo je naša mentorica

Urša Sonnenwald, ki jo poznamo pod imenom Cukerčki, je slaščičarska mojstrica, zaposlena kot vodja slaščičarstva. Je naša stara znanka in ena prvih, ki je v Sloveniji izdelovala dih jemajoče torte, s katerimi je osvojila družbena omrežja. Z njo smo pekli božične medenjake, medeno hišico, čudovito poletno torto nagico s cvetjem in z masleno kremo dekorirali mafine. Tokrat bo svoje slaščičarsko znanje delila z nami tako rekoč na štiri oči. Če imate zanjo že zdaj vprašanja o pripravi pustnih krofov, nam pišite na ok@delo.si. Odgovore boste prejeli na delavnici.

 

Naslovna fotografija: Getty Images

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed