Odprta Kuhinja

Vabljeni na kuharsko delavnico: pehtranova potica z Yasko

Pehtranova potica (Foto: Jasmina Pirnar Krope)
Odpri galerijo
A+   A-
Za mnoge ta potica ne sme manjkati na velikonočno obloženi mizi. Da jo boste letos s ponosom postavili pred svoje najdražje, se nam pridružite na uspešnici med kuharskimi delavnicami.

Kot ste že navajeni, nas peke potice uči naša priljubljena avtorica in ustvarjalka čudovitih jedi, predvsem klasik, Jasmina Pirnar Krope – Yaska. Po korakih boste usvojili pripravo kvašenega testa, Jasmina pa bo izdala vse svoje trike ter namige o nadevu ter oblikovanju, da preprečimo tiste standardne napake, ki nam tako rade pokvarijo končni izdelek.

Ko je že zadišalo po mojstrskih potičkah udeležencev naše delavnice z Yasko.
Ko je že zadišalo po mojstrskih potičkah udeležencev naše delavnice z Yasko.

Pehtrana najverjetneje vsi damo premalo: svežega naj bo za velik šop osmukanega kakih 40 do 50 g za razmeroma majhno potičko, kot je naša. (Foto Sonja Ravbar)
Pehtrana najverjetneje vsi damo premalo: svežega naj bo za velik šop osmukanega kakih 40 do 50 g za razmeroma majhno potičko, kot je naša. (Foto Sonja Ravbar)

Kdaj: četrtek, 27. 3., ob 17. uri

Kje: Studio Odprta kuhinja, Slovenčeva ulica 19a, Ljubljana

Število udeležencev: 8

Cena delavnice: 75 eur

Trajanje: 4 do 5 ur

Prijavite se TUKAJ. Vaše mesto je rezervirano s plačilom. Podrobna navodila za delavnico pa vam pošljemo nekaj dni pred dogodkom. Za vsa vprašanja smo na voljo na ok@delo.si.

Meditacija s pehtranom. Če pa tako lepo diši! (Foto Sonja Ravbar)
Meditacija s pehtranom. Če pa tako lepo diši! (Foto Sonja Ravbar)

 

Datum Objave: 4.3.2025 ob 12:03

Več iz te teme:

Ljubljanske mlekarneMu CuisineFalapehtranova potica

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja