3 fantastične ideje, kako uporabiti palačinke

Ljubitelji palačink smo hitro zadovoljni: žlica marmelade in nam ni hudega. Kako pa jih pripravi – tako, da je zadovoljen – nekdo, ki jih drugače sploh ne ceni kaj prida?

Zakaj se pa mi nismo spomnili palačink uporabiti namesto klasičnih širokih rezancev? To je samo ena od idej, ki bodo še kako popestrile ustvarjanje z eno najbolj priljubljenih jedi.

Pirine palačinke kot rezanci v gobovi omaki

Palačinke narežemo v juhe, a zakaj z njimi ne bi nadomestili testenin? Verjemite, nastane božanska jed, ki ne vzame veliko časa za pripravo.

Zapečene po mehiško

Po navadi po mehiško nadevamo tortilje, a če teh nimamo pri roki, je to priročna ideja, mogoče celo bolj okusna in sočna.

Gratinirane z dušenimi jabolki in skuto

Ste brez energije, malodušni? Tole vas bo poživilo!


Naslovna fotografija: Getty Images

Tamara Ružić

Hej, vsi ljubitelji dobre kuhinje! sem Tamara, gurmantična strastna kuharica, vedno pripravljena na nove kuharske izzive. Uživam v pripravi vsakdanjih domačih jedi kot tudi malce nenavadnih kombinacij na krožniku, ki prijetno presenetijo naše brbončice. Pridružite se mi v mojem kuharskem kotičku gourmantica.si, kjer vam bom z neizmernim veseljem postregla in vas razvajala z raznimi kulinaričnimi dobrotami. www: http://www.gourmantica.si/

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana