Kaj za nedeljsko kosilo: zrezki v smetanovi omaki in hitri zdrobovi kroketi
Pa je spet nedelja, ko si radi vzamemo tudi kakšno uro več za pripravo bogatega nedeljskega kosila. Priporočamo vam zrezke v začinjeni smetanovi omaki. Mi smo tokrat izbrali puranje, lahko pa jih nadomestite s piščančjimi. Ker pa smo zakorakali v pustno obdobje, ko vsak konec tedna iz naših kuhinj diši po krofih, nam je zadišalo cvrtje: kaj pravite na krokete? Saj veste, hitro so pripravljeni, vsi jih obožujejo, pa tako lepo hrustljavi so! Ne pozabite tudi na ogromno skledo solate!
Slastni in zapeljivi. To je klasičen recept s. Vendeline, le da smo v zmes dodali nariban korenček. Lahko ga izpustite ali nadomestite s sesekljano špinačo, če ste ljubitelji zelenega.
Hitro pripravljena mesna jed, ki jo vsi obožujejo. Povzdignjena je z muškatnim oreščkom in majaronom.
Popoln posladek, ki ga naredimo mimogrede med kuhanjem kosila, pospravimo v hladilnik in se veselimo trenutka, ko bo jogurtov mousse prišel na mizo.