TOP 7 receptov s kislim zeljem in kislo repo
Kisla repa kot segedin
Kaj dobimo, ko križamo segedin s kislo repo? Božansko kosilo, ki še kako tekne v hladnih zimskih dneh.
Moderna jota
Jota je gosta jed na žlico, v kateri najdemo kislo zelje, krompir, fižol in še nekaj dodatkov za več okusa. Večinoma jo kuhajo na primorskem in velja za klasiko med skromnimi slovenskimi kosili.
Bujta repa
Zimska jed, ki je na mizi najpogosteje v času kolin.
Kislo zelje in pečenice
No, poglejte, kaj vse je mogoče, če dodamo ščepec ustvarjalnosti. Pečenice v novi preobleki.
Segedin iz pečice
Resnica je taka: nihče od nas, ki smo ga preskusili, segedina ne bo nikoli več delal drugače kot v pečici.
Še ena jota
Kdo bi si mislil, da se nam ob tako skromni zimski enolončnici utrne misel, kako jo lahko skuhamo v res elegantni različici.
Pita s kislim zeljem
Že ob pogledu na to prelest, nam usta zalivajo sline.