Tedenski jedilnik: hitro, sezonsko in osvežilno

Odpri galerijo
A+ A-
Vedno bolj vroče postaja, zato se pripravi hrane posvečamo manj kot običajno. To so kosila, ki nam vzamejo pol ure kuhe ali pa še manj. Dober tek in dober teden vam želimo!
Za še več kuharskih idej se pridružite naši facebook skupini Kaj za kosilo?, v kateri si vsak dan izmenjujemo zamisli, recepte, znanje in fotografije. Same dobrote!
Ponedeljek: Zeleni gaspačo s kumaro in avokadom
Namesto klasične hladne juhe na osnovi paradižnika tokrat osvežilna različica gaspača, ki ima za osnovo kumaro in avokado.

ni podpisa
--
Torek: Popoln recept za šakšuko
Pikantna razičica sataraša, le bolj elegantnega videza.

ni podpisa
--
Sreda: Bučke z žara
Brez bučk ni pravega poletja!

ni podpisa
--
Četrtek: Sezonska solata z lubenico in presenečenjem
Tako zelo osvežilna, da jo je v vročih dneh res užitek jesti.

ni podpisa
--
Petek: Čisto preprost sirov burek, ki ga boste pripravili v 5 minutah
Zraven pa ohlajen jogurt in kosilo bo popolno.

Turkish spicy potato rolled borek.
--
Sobota: Stročji fižol s krompirjem
Krompir in stročji fižol sta preverjeno najboljša kombinacija okusov, ki si jih lahko poleti privoščimo v najbolj sveži izvedbi.
ni podpisa
--
Nedelja: Postrv v pečici s češnjevim paradižnikom

ni podpisa
Slastna ribica za prste obliznit.

Delicious baked trout with cherry tomatoes, olive oil, lemon juice and fresh rosemary on white plate with lemon slices and fork. Behind blurred glass of red wine, rosemary and towel. Black background (Delicious baked trout with cherry tomatoes, olive
--
Pobrskajte po tedenskih jedilnikih.
Naslovna fotografija: Beboyphoto.com/Getty Images
Datum Objave: 6.7.2020 ob 07:07