Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: izbor priljubljenih kosil, preprostih za pripravo

Odpri galerijo
A+   A-
Hitro in enostavno, da bo ostalo veliko časa za raziskovanje narave, posedanje na vrtu in obdelovanje vrtička.


V zamrzovalniku se zagotovo skriva še kaj stročjega fižola, porabimo ga v boraniji. Rižoto obarvajmo z mlado špinačo in šparglji, skuhajmo hitro carbonaro in se pocrkljajmo s čufti iz otroštva.

Ponedeljek: Boranja za prste oblizniti


Porabite zaloge stročjega fižola. Zraven lahko postrežemo dober, domač koruzni zdrob.

ni podpisa
ni podpisa

--

Torek: Zelena rižota


Zeleni listi špinače so na vrhu seznama super hrane, zato je ne kuhamo predolgo, da ohranimo njeno hranilno vrednost.

ni podpisa
ni podpisa

--

Sreda: Hitri špageti carbonara


Če res ni časa – za tole se bo že našel. Kultni recept malo drugače.

ni podpisa
ni podpisa

--

Četrtek: Čufti s krompirjevim pirejem


Mmm, kako bodo otroci veseli tega kosila!

ni podpisa
ni podpisa

--

Petek: Slastna nabodala z lososom


Zadišalo bo po morju.

Salmon skewers, olives, spinach - snack, appetizers, tapas. Grilled salmon fish skewer on a dark background, top view
Salmon skewers, olives, spinach - snack, appetizers, tapas. Grilled salmon fish skewer on a dark background, top view

--

Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.


Naslovna fotografija: Roxiller/Getty Images

--
Datum Objave: 2.5.2022 ob 07:05

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: