Tedenski jedilnik: izvrstna kosila, ki jih hitro pripravimo
Ponedeljek: Goveji zrezki, narezani na trakce, bodo pripravljeni, kot bi trenil. Tokrat ob mesu na bomo ponudili ogljikovih hidratov, temveč zdrav cvetačni riž.
Torek: Za piko na i jed okrasimo z lističi sveže bazilike. Recept nam je zaupal kuhar Carlo Cassoni iz Muttija.
Sreda: No, to je pa tudi ideja za kosilo ob skledi solate, za brunch v družbi prijateljev ali hitro večerjo. Jed črpa navdih iz francoskih palačink, poimenovanih galettes, ki so značilne za Bretanjo.
Četrtek: Zelo cenimo odlike prave italijanske rižote, a tako pripravljenega riža, ki je bil v otroštvu pogosto na naših krožnikih, tudi ne gre podcenjevati.
Petek: Brezmesna ali mesna različica – odločitev je vaša. Lahko se poigrate tako, da jedi dodate še več zelenjave, mogoče tunino ...