Tedenski jedilnik: okusna domača kosila z malo truda
Ponedeljek: Hitro pripravljena jed s sezonsko zelenjavo in rižem, ki je prava uteha.
Torek: Kako piščanca, ki je pogosto suh in dolgočasen, narediti bolj zanimivega in celo zdravega? mogoče tako, da ga spečem skupaj z lečo.
Sreda: Na indirektni toploti potrebuje posoda v pečici več časa, da se segreje na delovno temperaturo, zato se sestavine ne razkuhajo. Fižola prej ne skuhamo, ješprenja pa ne namakamo, zato sta po štirih urah počasne peke ravno prav čvrsta.
Četrtek: Brezglutenski in veganski krožnik z riževimi rezanci, ki bo poskrbel za polne in zadovoljne želodčke, ne da bi za to ves dan prebili v kuhinji!
Petek: To je eden najboljših toplih sendvičev, kar jih svet pozna, francoska klasika, ki je uspešnica brezštevilnih bistrojev. Za vas v poenostavljeni različici.
Še več idej za kosila najdete TUKAJ.