Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: Sezonska kosila, brez katerih ni poletja

Marelični cmoki. (Foto: NoirChocolate/Getty Images)
Odpri galerijo
A+   A-
Nekatere jedi so skoraj strogo vezane na letni čas. Pa ne, da izven sezone ne bi mogli dobiti sestavin. Pač pa imajo poletna kosila res poseben čar, ki se ga včasih splača čakati celo leto.

Ponedeljek: Ne le paprike, tudi paradižnike lahko napolnimo in dobimo krasno poletno jed.

image_alt
Preprosto in sezonsko: polnjeni paradižniki s kuskusom

Torek: Recept za res dobre, o katerih bodo vsi govorili.

image_alt
Te polnjene paprike z bogatim nadevom bodo v slast tudi sosedom

Sreda: Ravno prav rahlo testno z odličnim mareličnim polnilom.

image_alt
Marelični cmoki: testo s skuto in zdrobom (VIDEO)

Četrtek: Kumare v omaki, ki so najboljše ob prilogi krompirjevega pireja.

image_alt
Tople murke: najboljša poletna jed iz kumar (VIDEO)

Petek: Kosilo, za katerega ne bo treba prižgati štedilnika.

image_alt
Lahkotno kosilo iz bučk za vroče dni, za katerega ne rabimo štedilnika

Datum Objave: 15.7.2024 ob 07:07

Več iz te teme:

polnjene paprikemarelični cmokizelenjava

Naročite se na e-novice:

Eva Natlačen
Eva NatlačenKuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.