Tedenski jedilnik: 5 kosil, ki si jih pogosto zaželimo
![](https://odprtakuhinja.delo.si/media/images/20231025/1544174.2e16d0ba.fill-512x288.format-webp.webp)
Odpri galerijo
A+ A-
Nekatera kosila nam preprosto zlezejo pod kožo. V teh deževnih dneh nas bodo dobrote, ki jih predlagamo, nasitile in hkrati malce pocrkljale.
Ponedeljek: Šparglji z jajci iz pečice
Brezmesna ali mesna različica – odločitev je vaša.
![ni podpisa](/media/images/20240111/1615402.width-660.jpg)
ni podpisa
Torek: Mehki goveji zrezki in krompirček
Goveji zrezki, ki jih dušimo v omaki, se čudovito priležejo s hrustljavo pečenim krompirjem. Poleg ponudimo še sezonsko zelenjavo.
![ni podpisa](/media/images/20240111/1616765.width-660.jpg)
ni podpisa
Sreda: Testenine v smetanovi omaki z lososom
Okus bogate omake, ki si ga boste pogosto zaželeli.
![Pasta with salmon and spinach sauce served on a wood grunge background](/media/images/20240111/1616853.width-660.jpg)
Pasta with salmon and spinach sauce served on a wood grunge background
Četrtek: Milanska rižota
Cenejša različica znamenite zlate rižote z žafranovimi nitkami.
![ni podpisa](/media/images/20240111/1617719.width-660.jpg)
ni podpisa
Petek: Odlična hitra enolončnica za vse ljubitelje italijanskih okusov
Preprosto jed pripravimo iz sestavin, ki so ostale po pripravi pice.
![ni podpisa](/media/images/20240111/1618403.width-660.jpg)
ni podpisa
Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.
Naslovna fotografija: Halfpoint/Getty Images
Datum Objave: 14.5.2023 ob 18:05