Tedenski jedilnik: 5 kosil, ki si jih pogosto zaželimo

Odpri galerijo
A+ A-
Nekatera kosila nam preprosto zlezejo pod kožo. V teh deževnih dneh nas bodo dobrote, ki jih predlagamo, nasitile in hkrati malce pocrkljale.
Ponedeljek: Šparglji z jajci iz pečice
Brezmesna ali mesna različica – odločitev je vaša.

ni podpisa
Torek: Mehki goveji zrezki in krompirček
Goveji zrezki, ki jih dušimo v omaki, se čudovito priležejo s hrustljavo pečenim krompirjem. Poleg ponudimo še sezonsko zelenjavo.

ni podpisa
Sreda: Testenine v smetanovi omaki z lososom
Okus bogate omake, ki si ga boste pogosto zaželeli.

Pasta with salmon and spinach sauce served on a wood grunge background
Četrtek: Milanska rižota
Cenejša različica znamenite zlate rižote z žafranovimi nitkami.

ni podpisa
Petek: Odlična hitra enolončnica za vse ljubitelje italijanskih okusov
Preprosto jed pripravimo iz sestavin, ki so ostale po pripravi pice.

ni podpisa
Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.
Naslovna fotografija: Halfpoint/Getty Images
Datum Objave: 14.5.2023 ob 18:05