Odprta Kuhinja

Tedenski jedilnik: 5 kosil, ki si jih pogosto zaželimo

Odpri galerijo
A+   A-
Nekatera kosila nam preprosto zlezejo pod kožo. V teh deževnih dneh nas bodo dobrote, ki jih predlagamo, nasitile in hkrati malce pocrkljale.


Ponedeljek: Šparglji z jajci iz pečice


Brezmesna ali mesna različica – odločitev je vaša.

ni podpisa
ni podpisa


Torek: Mehki goveji zrezki in krompirček


Goveji zrezki, ki jih dušimo v omaki, se čudovito priležejo s hrustljavo pečenim krompirjem. Poleg ponudimo še sezonsko zelenjavo.

ni podpisa
ni podpisa

Sreda: Testenine v smetanovi omaki z lososom


Okus bogate omake, ki si ga boste pogosto zaželeli.

Pasta with salmon and spinach sauce served on a wood grunge background
Pasta with salmon and spinach sauce served on a wood grunge background

Četrtek: Milanska rižota


Cenejša različica znamenite zlate rižote z žafranovimi nitkami.

ni podpisa
ni podpisa

Petek: Odlična hitra enolončnica za vse ljubitelje italijanskih okusov


Preprosto jed pripravimo iz sestavin, ki so ostale po pripravi pice.

ni podpisa
ni podpisa

Več tedenskih jedilnikov najdete tukaj.


Naslovna fotografija: Halfpoint/Getty Images
Datum Objave: 14.5.2023 ob 18:05

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice:

×

Ali želite prejemati obvestila na portalu ODPRTA KUHINJA?

Ne Hvala
Nadaljuj